Cod roşu în Liga 1! Cum vrea să-i prindă Burleanu pe oamenii din fotbal care joacă la pariuri

Învinsă la Bucureşti de Polonia cu 3-0 în ultima partidă jucată în preliminariile pentru Campionatul Mondial din 2018, România trebuie să câştige musai duminică meciul cu Danemarca de la Cluj pentru a mai spera la turneul final din Rusia. În drumul spre Mondiale, tricolorii au nevoie şi de susţinere financiară, aşa că şefii federaţiei au convins o casă de pariuri să li se alăture jucătorilor din naţională. Aproape 500.000 de euro va primi naţionala de fotbal în fiecare an până în 2021, din partea casei de pariuri online Fortuna (click aici pentru a vedea site-ul agenţiei) indiferent de cum se vor termina actualele preliminarii.

Din această înţelegere vor avea de câştigat nu numai cei doi parteneri ci şi pariorii. Din articolul https://pariurix.com/fortuna-sponsor-oficial-al-nationalei-romaniei.html poţi afla ce pregăteşte Fortuna pariorilor români, dar şi ce au declarat cele două părţi implicate atunci când a fost anunţat parteneriatul inedit.

Afacerea încheiata între FRF şi Fortuna are ca scop şi iniţierea unor campanii pentru prevenirea şi combaterea trucării meciurilor pentru pariuri, fenomen care a luat o mare amploare în ultimii ani printre jucătorii şi antrenorii din România. Celebru a devenit cazul Gloria Buzău, staff-ul tehnic al echipei, dar şi 14 jucători primind suspendări ce însumează 14 ani şi 6 luni, dar şi o amendă record de 213 mii de euro pentru implicare în mafia pariurilor. 

La Fortuna primul pariu este fără risc până la 300 RON. Dă click aici dacă vrei să profiţi de acest bonus!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi