Cod roşu în Anglia! 26 500 de conturi ale unor jucători on-line au fost sparte de hackeri!

Şoc în Anglia! Loteria Naţională a anunţat că 26 500 de conturi online au fost sparte de către hackeri! Numele, adresele, datele de naştere şi toate operaţiunile efectuate de către toţi aceşti utilizatori au intrat în posesia "bandiţilor". Primele semne de activitate suspectă au apărut în urmă două zile, când societatea a suspendat mai multe conturi afectate de atac. Totuşi, nu s-au raportat tranzacţii de depunere sau retragere din cele 26 500 de conturi fraudate. 

Un purtător de cuvânt al Loteriei Naţionale din Anglia a declarat că nu există niciun acces neautorizat la sistemul naţional sau la oricare dintre bazele de date ale jucătorilor care să afecteze plata premiilor. 

Am luat toate măsurile necesare pentru a înţelege ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, dar noi credem că adresele de e-mai şi parolele folosite pe site-ul Loteriei Naţionale au fost furate de pe un alt site, pe care jucătorii folosesc aceleaşi date de logare. De asemenea, noi nu deţinem date cu privire la seria cardurilor şi la numerele conturilor bancare ale jucătorilor înregistraţi on-line,

---a declarat un oficial al Loteriei Naţionale din Anglia 

Atacul a avut loc în condiţiile în care pe pagina de logare a Loteriei Naţionale, vizitatorii sunt întâmpinaţi cu mesajul: "Datele dumneavoastră sunt în siguranţă cu noi!"..(foto: Loteria Naţională a Angliei)

Există informaţii că un număr de 50 de jucători şi-au putut accesa conturile şi după atacul kackerilor şi şi-au găsit în regulă depunerile. Până la finalizarea anchetei, conturile celor 26 500 de oameni afectaţi au fost suspendate de către şefii Loteriei Naţionale.  În Anglia sunt înregistraţi un număr de 9,5 milioane de jucători on-line.

 

Foto: Press Association

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi