Cod bonus și coduri promoționale la casele de pariuri online

Află ce este un cod bonus sau un cod promoțional și vezi cum îl poți utiliza pentru a beneficia de bonusuri și oferte atractive la casele de pariuri online! Îți arătăm exemple concrete la agențiile recomandate, dar și alte informații utile.

Joacă acum la agenția recomandată de noi și încasează un super bonus de bun venit!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Ce este un cod bonus?
  1.1 Unde se introduce codul bonus?

 2. Coduri bonus la agențiile recomandate 
  2.1 Netbet
  2.2 Betfair
  2.3 Unibet
  2.4 Betano
  2.5 Sportingbet

 3. Alte informații utile
   


1. CE ESTE UN COD BONUS?

 Majoritatea caselor de pariuri online oferă bonus pentru prima depunere, dar și alte bonusuri și promoții în diferite ocazii. În cazul anumitor oferte poți beneficia de pe urma lor doar dacă introduci un cod promoțional. Acest pas este necesar pentru ca agenția de pariuri să știe că tu vrei să aplici pentru respectiva ofertă.


1.1 Unde se introduce codul bonus?

Operatorii care solicită un cod bonus optează de regulă pentru una din următoarele metode:

 • să introduci codul bonus la înregistrare – această modalitate este aleasă doar în cazul bonusurilor pentru prima depunere. Atunci când completezi formularul de deschidere cont vei găsi și o căsuță în care poți introduce respectivul cod.
 • să introduci codul bonus la efectuarea unui depozit – sunt și agenții unde la formularul de depuneri există un chenar special unde poți introduce un cod promoțional, dacă ai unul.
 • să introduci codul bonus într-o secțiune corespunzătoare – pe unele site-uri de pariuri, undeva prin ”Contul meu”, există și o secțiune  ”Bonusuri” (poate avea diferite denumiri) unde poți introduce coduri promoționale.


2. CODURI BONUS LA AGENȚIILE RECOMANDATE

PariuriX.com recomandă în special aceste 5 case de pariuri online deoarece considerăm că per total acestea oferă cele mai bune servicii. Dintre ele să vedem care solicită coduri promoționale pentru a primi un bonus, și unde se introduc respectivele coduri.

Ia în considerare faptul că informațiile de mai jos erau valabile la momentul scrierii acestui articol, și este posibil ca o parte din ele să nu mai fie de actualitate atunci când citești următoarele rânduri. Chiar și așa, ele reprezintă un punct bun de reper.
 

2.1 Netbet  (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  –  deschide un cont acum

La momentul scrierii articolului Netbet oferea un pachet de bun venit de 1,500RON ce era oferit pe durata primelor 5 depuneri (află dacă mai este de actualitate). Pentru prima depunere trebuia utilizat codul ”PARIURIX1”, iar pentru următoarele erau necesare în ordine codurile ”NETBET2”, ”NETBET3”, ”NETBET4”, ”NETBET5”. 

De asemenea, la meciuri mai importante de fotbal Netbet oferă clienților noi cote mărite (de exemplu 7.00 în loc de 1.40) și dublul mizei înapoi, aceste oferte înlocuind bonusul standard. Ele au de regulă un alt cod bonus ( de obicei ”COTAS”, ”COTA10” sau ”FCSB”, dar se poate schimba de la caz la caz). Trebuie să te uiți pe termenii ofertei pentru a vedea care este respectivul cod.

Indiferent de codul pe care vrei să îl introduci, procedura este una super simplă - te loghezi pe cont, intri în Casierie, accesezi ”NOU - Free Bonus Code”, și aici vei găsi un chenar unde să introduci codul promoțional. Joacă acum la Netbet!

 

2.2 Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – deschide un cont acum

Betfair oferea un bonus de bun venit de 50% în limita a 450RON dacă utilizai codul ”ZSKAB" (află dacă mai este de actualitate). Ca și Netbet, uneori sunt oferite promoții cu cote mărite care înlocuiesc bonusul standard și unde trebuie să introduci codul respectivei promoții. Acesta se introduce la înregistrare, atunci când îți deschizi contul de pariuri! Deschide cont acum!


2.3 Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – deschide un cont acum

De regulă toate pachetele de bun venit erau oferite clienților noi fără a fi necesar să introducă un cod promoțional (vezi în ce constă oferta actuală). Dacă totuși dai de o promoție Unibet la care trebuie să introduci un cod, atunci pașii de urmat sunt următorii: loghează-te pe site, accesează ”Contul meu” -”Bonus” - ”Ofertă de bonus” - ”Ai un cod bonus?”. Dacă nu ai un cont Unibet, înregistrează-te acum!

 

2.4 Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)  – deschide un cont acum

Și la Betano bonusul de bun venit este oferit automat atunci când efectuezi primul depozit. Dacă totuși în urma unei promoții speciale primești un cod, atunci trebuie să știi că acesta se introduce la înregistrare. Descoperă oferta actuală!


 

2.5 Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) – deschide un cont acum

Dintre cele 5 agenții recomandate de PariuriX, Sportingbet este singura care nu oferă o opțiune de a introduce coduri promoționale. Asta nu înseamnă că ea nu vine cu oferte atractive! De fapt este oferit un bonus foarte tentant pentru prima depunere ce poate fi descoperit AICI


3. ALTE INFORMAȚII UTILE

În încheiere îți voi mai prezenta câteva link-uri utile care să te ajute să optezi pentru cele mai bune pachete de bun venit la casele de pariuri licențiate, dar și pentru a descoperi oferte și promoții periodice atractive!

Joacă acum la agenția recomandată de noi și încasează un super bonus de bun venit!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive