Share

Pont Cocodrilos - Guaros De Lara - Baschet de calitate sud-americana

Baschet

Cota: 1.87

Adaugat de: Curry

19 Iun 2017 22:17 286 0
Logo Cocodrilos
Logo Guaros De Lara
Cocodrilos
Guaros De Lara
VS
02:00 20 Iunie 2017
Venezuela Baschet Playoff

Analiză și informații pentru Cocodrilos v Guaros De Lara

Ştiu, nu sunteţi obişnuit să vedeţi pronosticuri pe competiţii de acest gen, de prin America de Sud, însă, în toate e un început, nu ? 

Începem cu oaspeţii, Guaros de Lara. 

Nu o să ghiciţi cine joacă la Guaros. Nate Robinson ! :) Da, omul care până de curând făcea senzaţie în NBA, joacă acum în Venezuela, la Guaros şi o face foarte, foarte bine. Cu medii de 15.9 puncte, 2.2 recuperări şi 5.3 pase decisive, E omul în care e construită multiplă campioană din Venezuela, echipa care joacă pick&n&roll aproape la perfecţie, cu Robinson şi Hayward pe post de artizani ai acestui sistem de joc să-i spunem. Zach Graham vine de pe banca şi are un impact teribil, asta în sens pozitiv, asupra jocului oaspeţilor din meciul de astăzi. Joacă un baschet rapid, un baschet plăcut ochiului spectatorului neutru. 

Gazdele, Cocodrilos de Caracas. 

Maurice Sutton e senzaţie ! Pivotul american este un om pe care-l urmăresc de aproximativ 3 ani de zile. Nu, nu sunt stalker, vorbesc din punct de vedere baschetbalistic. De văzut pe cine va preferă pe postul 1 antrenorul gazdelor, Nestor Salazar. Dacă va fi Paul Miguel, va fi show în duelul sau cu Nate Robinson. Dacă va fi Palacios, Nate va trebui să aibă grijă la pasele decisive ale acestuia, vede jocul extrem, extrem de bine. 

Per total, va fi spectacol, nu încape îndoială !

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

Pont recomandat Cocodrilos VS Guaros De Lara

Linie de 178.5 pentru un meci în care Cocodrilos trebuie să joace perfect din punct de vedere ofensiv? Yes, şir ! Ambele echipe au în componentă jucători capabili de spectacol. Cei din Caracas joacă cu cuţitul la os. Orice pas greşit înseamnă eliminarea din play-off, pentru că îmi vine greu să cred că " crocodilii " pot câştigă 4 la rând. Un ritm rapid, coşuri de 3 multe, spectacol total. Asta ar trebui să vedem în acest meci. Pronosticul meu pentru meciul dintre Cocodrilos şi Guaros de Lara este de over 178.5 puncte, la o cota de 1.87 la Betano.

Pont pariuri: Peste 178.5 puncte, prelungiri incluse

Miza: 9/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Curry

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Curry

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0