Co-fondatorul Absolute Poker a încălcat legile SUA! Acum își așteaptă condamnarea

Co-fondatorul Absolute Poker s-a întors în Statele Unite pentru a răspunde acuzațiilor formulate împotriva lui cu privire la jocurile de noroc online. La sfârșitul lunii trecute, Scott Tom a pledat vinovat în fața unei comisii care l-a acuzat că a încălcat legile țării. Potrivit unui document emis de judecători, acesta va fi condamnat oficial pe 28 septembrie. De asemenea, Tom (foto: calvinayre.com) este acuzat și de spălare de bani, iar el va trebui să returneze toate sumele câștigate ilegal. Pentru asemenea fapte, legile SUA prevăd pedepse mari cu închisoare. 

”Scott Tom a ajutat firma Absolute Poker, un operator ilegal de jocuri de noroc pe internet, să continue să opereze în Statele Unite și să accepte plăți din partea clienților din Statele Unite fără a respecta legislația în vigoare”, se arată într-un document emis de către Guvernul SUA. 

INTRĂ ÎN CAMERA DE POKER RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM PENTRU A PARTICIPA LA CELE MAI TARI COMPETIŢII!

Potrivit ancheatorilor, Absolute Poker a făcut aproximativ 500 milioane de dolari până să intre în vizorul procurorilor americani. În jur de 60 milioane de dolari au fost pierderile raportate în momentul în care site-ul a fost închis. 11 persoane au fost acuzate penal de către autoritățile din Statele Unite în ceea ce presa de peste Ocean a numit ”Vinerea Neagră”.

Printre cei care au trebuit să răspundă acuzațiilor s-a aflat și fondatorul PokerStars, Isai Scheinberg. În decembrie 2011, la doar câteva luni după ”Black Friday”, Brent Beckley (celălalt fondator al Absolute Poker) a pledat vinovat și a petrecut aproape un an în închisoare.

Guvernul SUA a anunțat la începutul lunii aprilie că victimele Absolute Poker pot demara procesul prin care solicită returnarea sumelor pierdute. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!