Clubul Atletico Madrid: "Odihneşte-te în pace, Prodan!" Hagi: "Nu pot să cred!.."


Vestea că Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani a produs tristeţe printre oficialii lui Atletico Madrid, club pentru care fostul fundaş al naţionalei României a jucat un an şi jumătate. Spaniolii şi-au exprimat regretele pentru această tragedie pe site-ul oficial şi pe reţelele de socializare. 

Daniel Prodan, fostul jucător al clubului nostru, a murit la vârsta de 44 de ani din cauza unui atac de cord. Fotbalistul a jucat pentru Atletico un sezon şi jumătate. El a sosit în ianuarie 1997 şi a plecat în iunie 1998.

În 2012, căile clubului nostru şi cele ale jucătorului român s-au reintersectat atunci când Atletico a jucat finala Europa League la Bucureşti, capitala ţării natale. Acolo a văzut Atletico său cum a câştigat titlul european şi el era ambasador al finalei.

Preşedintele, managerul general şi conducerea noastră transmit condoleanţe familiei lui. Odihneşte-te în pace, Daniel Prodan!,

---este comunicatul postat de Atletico Madrid

Tragedia care a lovit fotbalul românesc miercuri noapte i-a zdruncinat pe apropiaţii lui Daniel Prodan şi nu numai. Jean Vlădoiu a izbucnit pur şi simplu în lacrimi. Fostul atacant al Stelei şi al lui Dinamo a aflat vestea de la reporterii ProSport şi a rămas şocat..

Vai de capul meu, glumiţi? Nu pot să cred... Am avut o zi mai lungă şi m-am culcat mai devreme. Sigur nu glumiţi? Nu am mai vorbit cu Didi nici eu, nici Belo ( moment în care a izbucnit în plâns)...Nu am cuvine, şocul este enorm. Incredibil... Doamne, Dumnezeule!!! Nu pot să-mi găsesc cuvintele, vai de capul meu...,

---a fost reacţia lui Vlădoiu

Gheorghe Hagi a reacţionat şi el pe contul său de socializare după vestea morţii lui Daniel Prodan

 

Durerea a fost fără margini pentru lumea fotbalului din România.

Este o adevărată lovitură! Am aflat de moartea lui în urmă cu două ore... Mi-a fost ca un copil... Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. E tot ce pot să spun, am rămas fără cuvinte...

---Mircea Sandu

Ce pot să zic? Sunt şocat! Mi-a fost coleg de naţională, mi-a fost coleg de birou la FRF, nu a arătat niciodată că ar fi avut probleme de sănătate. Chiar nu ştiu ce s-a întâmplat. Jucam fotbal împreună, depuneam efort şi niciodată n-a arătat că ar fi avut vreo problemă. Sunt şocat şi aş vrea să nu mai vorbesc în momentul de faţă despre asta.

---Florin Prunea

Sincer, îmi pare foarte rău... nu-mi vine să cred. M-am văzut acum două luni cu el. Era vesel, era jovial. Sunt fără cuvinte...

---Mircea Rednic

Am rămas şocat. Am aflat şi eu vestea acum câteva minute. Ultima dată când l-am văzut a fost la înmormântarea tatălui lui Gică Popescu. Este ceva incredibil. Era un om care radia de sănătate, de veselie... Doamne, Dumnezeule... S-a stins la jumătatea vieţii. 

---Ion Crăciunescu 

Sunt total şocat, eu l-am cunoscut în ultima perioadă mai bine. Un om şi un băiat extraordinar. Condoleanţe familiei, Dumnezeu să-l ierte, nu-mi găsesc cuvintele. 

---Helmuth Duckadam

Gabriel Torje a postat un mesaj de adio, pe contul său de socializare, pentru Daniel Prodan. 

Şi cei de la Steaua au reacţionat după tragica veste. Daniel Prodan a debutat la echipa din Ghencea în 1992, într-un 1-3 cu Farul.

FC Steaua Bucureşti îşi exprimă regretul şi starea de şoc la aflarea veştii că fostul mare fundaş al echipei noastre, Daniel Prodan, s-a stins din viaţă la vârsta de 44 de ani.

Clubul nostru transmite condoleanţe familiei îndurerate!

Daniel Prodan a fost unul dintre cei mai buni fundaţi centrali ai Stelei ţi ai echipei naţionale a României. Născut pe 23 martie 1972, la Satu Mare, acesta a început fotbalul la Olimpia ţi a fost transferat, la sfârţitul lui 1992, la Steaua, alîturi de care a câţtigat cinci titluri de campion al României, 2 Cupe ale României şi 2 Super Cupe ale României. În 1996 a fost transferat de Atletico Madrid, pentru care a evoluat timp de un sezon, fiind apoi vândut la Glasgow Rangers. Din cauza unei accidentări grave, "Didi" nu a evoluat pentru scoţieni, fiind împrumutat, în 2000 şi 2001, la Steaua şi FC Naţional. De fapt, echipa din Cotroceni a fost chiar ultima din cariera marelui fotbalist, care a adunat 54 de selecţii şi 2 goluri pentru România, pentru care a evoluat la Campionatul Mondial din 1994 şi la Campionatul European din 1996.

Dumnezeu să te odihnească în pace, "Didi"!,

---este comunicatul postat pe pagina de Facebook a clubului Steaua

Sicriul lui Daniel Prodan va fi depus mâine la "Naţional Arena", iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, în Pipera.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!