Share

Bruges-Basaksehir, șansă mare pentru turci

Liga Campionilor

Cota: 1.94

Adaugat de: Király Zoltán

26 Iul 2017 00:29 1,1k 0
Logo Club Brugge
Logo Basaksehir
Club Brugge
Basaksehir
VS
22:00 26 Iulie 2017
Preliminarii Champions League

Analiză și informații pentru Club Brugge v Basaksehir

Bruges-Basaksehir

Acesta este una dintre întâlnirile de top în această seară alături de Nice-Ajax.

Bruges au ieșit pe locul 2 în Belgia. Clubul are o tradiție în creșterea de tineret, cel mai bun exemplu ar fi fundașul central Björn Engels sau pe românul Dorin Rotariu (aripa dreaptă), dar lotul este destul de echilibrat cu vârste cuprinse între 19 și 40 ani, experiența fiind atuul cel mai mare al veteranului Timmy Simons. Echipa anul trecut a jucat în cel mai mult în sistem 4-3-3 cu antrenorul Michel Preud'homme (fost portar de legendă în Belgia). Anul acesta îl au pe croatul Ivan Leko pe bancă care încă își caută formula cea mai bună, drept dovadă că nu a folosit pe aripa Izquierdo deloc și pe Tomás Pina în centrul terenului (oameni de bază în sezonul trecut). În play-off au mai schimbat sistemul de joc dar niciodată în 4-2-3-1 ceea ce pare a fi ideea de bază a croatului - iar acest lot nu a jucat deloc acest sistem întreg sezonul. Au cumpărat câțiva jucători, o mare parte probabil destinați pentru echipa de start: atacantul Jeremy Perbet de la Gent (fost în trecut la Villarreal), mijlocașuli defensiv Nakamba de la Vitesse, sau Vanlerberghe de Mechelen. Bruges încă nu a început campionatul în acest sezon, au doar câteva amicale cu echipe de start haotice, cu foarte multe schimbări de efectiv.

Echipă probabilă: Butelle - De Bock, Denswil, Engels, van Rhijn - Nakamba, Vormer - Izquierdo, Vanaken, Refaelov (Rotariu) - Vossen

Basaksehir este un club în ascensiune în Turcia și o prezență destul de des-întâlnită în cupele europene, în special în Europa League până acum. Cu siguranță Champions League este o motivație excelentă pentru un lot și așa destul de valoros care este condus de un antrenor experimentat, fost selecționer al Turciei, Abdullah Avci. Achizițiile din vară prezintă planuri îndrăznețe cu Gael Clichy (Manchester City), Aurélien Chedjou (Galatasaray), Manuel da Costa (Olympiakos), Eljero Elia (Feyenoord), Gökhan Inler (Beșiktaș). Și mai adăugăm fapătul că deja au avut un Emmanuel Adebayor (Tottenham, Real Madrid, printre altele) în față. Sună impresionant. Singura pierdere majoră este mijlocașul stângă Cengiz Ünder vândut la Roma cu 13,4 milioane euro. În afară de această pierdere, s-a investit serios în lot care pare mult mai puternic decât era înainte. Acest lot a terminat pe locul 2 în Turcia în fața puterilor Fenerbahce și Galatasaray. Avci utilizează un sistem de joc 4-2-3-1 și lotul a fost conceput în acest fel.

Echipa probabilă: Babacan - Clichy, Epureanu, Da Costa, Caicara - Emre, Inler - Torun, Kahveci, Elia - Adebayor

 

OFERTE ȘI PROMOȚII DE TOP:

Regulamentul acestor oferte, și o listă cu alte promoții atractive pot fi găsite AICI.

Pont Club Brugge VS Basaksehir: Basaksehir+0,5

Mă aștept în acest meci ca turcii să confirme investițiile majore făcute în ultimii ani și să facă pasul spre play-offul Ligii. Au au un antrenor mai experimentat cu mai multă vechime la club și un lot cel puțin egal cu cel al belgienilor. Cea mai bună cotă este oferită de NetBet.

Pont pariuri: Basaksehir+0,5

Miza: 5/10

Cota: 1.94

Adaugat de: Király Zoltán

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

50%

Nu 1

50%

Király Zoltán

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici