”Clienții noștri, stăpânii noștri!” Noua politică pe piața online din Suedia

Guvernul suedez a stabilit politica națională în domeniul jocurilor de noroc și care va deschide o nouă ”fereastră” de licențiere pentru operatorii de pariuri online. Noile reglementări pun un accent deosebit pe protecția consumatorilor, responsabilitatea industriei, monitorizarea agențiilor de pariuri și îmbunătățirea standardelor.

Autoritățile suedeze au împărțit industria jocurilor de noroc în trei secțiuni: 

- Deschis / Competitiv - pentru operatorii de jocuri de noroc (pariuri) licențiați
- Interes public - asociațiile caritabile care deservesc loteriile și produsele de bingo
- Compania de stat - servicii oferite cazinourilor terestre și operatorilor de jocuri de noroc.

Recent, de piața suedeză online au fost interesați sud-coreenii, care și-au exprimat intenția de a investi în jocurile online. Pentru asta, ei vor trebui să achite o taxă brută de 18% din venituri. În același timp, guvernul nu va impune niciun impozit pe jocul sau câștigurile consumatorilor.

Guvernul a introdus și un nou cod de conduită, pe care toate părțile interesate trebuie să le respecte. Noile prevederi privind responsabilitatea includ:

- obligația de a proteja clienții, toți operatorii licențiați oferind servicii de excludere a jucătorilor
- jucătorii trebuie să aibă capacitatea de a "dezactiva" conținutul de jocuri pe care îl aleg
- operatorii licențiați pot promova numai conținuturi de jocuri certificate și aprobate de autoritatea suedeză de reglementare a jocurilor de noroc, Lotteriinspektionen
- bonusurile pentru jucători pot fi oferite numai o singură dată, ca stimulent pentru înscrierea clienților, și utilizate la "prima joc".

Deschide cont și joacă la cazinoul online recomandat de PariuriX!

Noile politici vor face ca guvernul suedez să-și securizeze piața împotriva operatorilor fără licență. De asemenea, va putea bloca tranzacțiile suspectate între consumatori și operatorii fără licență, precum și să instruiască ISP-ul local să blocheze accesul la portalurile de jocuri de noroc fără licență.

"Oferim Autorității pentru jocuri de noroc tot mai multe instrumente puternice. Toate persoanele licențiate își vor desfășura activitatea în conformitate cu legea. De asemenea, oferim posibilitatea Oficiului de Stat de a urmări reforma pentru a adapta rapid legea în caz că obiectivele nu sunt îndeplinite. Este esențial ca finanțarea durabilă a comunității să nu fie compromisă", a declarat Ardalan Shekarabi, ministrul afacerilor civile.

Companiile implicate pe piața jocurilor de noroc online din Suedia vor trebui să treacă la aplicarea noii legislații până la 1 ianuarie 2019.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!