Claudiu Răducanu începe în forță: Va fi o onoare să lucrez cu domnul Becali

Evoluție de senzație a lui Claudiu Răducanu la prima sa conferință în calitate de antrenor secund al CSA Steaua. Evenimentul a început cu o mică întârziere. Așezați pe scaunele acoperite de pânză de camuflaj, jurnaliștii au privit consternați cum tehnicianul tot glisează cu degetul pe o tabletă de ciocolată, mirat că nu se aprinde ecranul. 

După ce tableta s-a topit, Răducanu s-a scărpinat la ceafă cu mâna mânjită de ciocolată și s-a uitat mirat spre ziariști. Cineva din primul rând i-a amintit unde era și, mai ales, de ce. 

„Îmi doresc bun venit la Steaua. Vreau să îi mulțumesc lui Nana Falemi că are încredere în mine. Când m-a întrebat pe Facebook dacă vreau să vin, am crezut că și-a făcut cineva cont fals și mă ia la mișto, dar l-am întrebat: "Fale, tu ești? Mi-a zis că da și m-am liniștit. Anul trecut și-a făcut Boștină un cont în numele lui Abramovici și m-a întrebat dacă vreau să merg antrenor la Chelsea. Am stat 62 de ore pe aeroport la Londra până când mi-a scris că era o glumă. Noroc că am Facebook pe telefon, că altfel nu vedeam”, a povestit stelistul, rugându-i pe gazetari să țină pentru ei informația.,>

„Vă rog eu, nu dați, că lumea interpretează și spune că sunt prost. S-a mai scris despre mine că am întrebat în Arad unde e stația de metrou. Au fost numai minciuni. Știe toată lumea că în Arad nu au metrou! În Oradea am întrebat!”, a ținut să precizeze  „Blocnotes”, ștergându-și fruntea cu aceeași mână murdară de ciocolată.    

Întrebat despre gândurile cu care a venit la CSA Steaua, Răducanu s-a luminat la față: „Sper să câștigăm campionatul și să avem bulan să ne calificăm în Liga Campionilor. Avem jucători buni: De Alibec, Tamaș, Enache... cine mai e la mijloc?... Pintilii! Mai este și băiatul ăla, Noere. Care e în fața porții, s-o înscrie. Va fi o onoare să lucrez cu domnul Becali!”.

În acel moment, Florin Talpan a luat o drujbă și i-a tăiat microfonul.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii