Clasamentul mondial al jucătorilor de poker după WSOP 2015!

jason-mercier.jpgLa fel ca de exemplu în tenis şi în poker În fiecare săptămănă ne este prezentat un clasament al celor mai buni jucători din lume, pe baza unei formule care ia în calcul performanţele ultimelor şase luni.

După WSOP 2015 cea mai mare urcare la vârf îi aparţine americanului Scott Seiver, care a progresat de pe 12 până pe 4. Şi Jason Mercier (foto), care a câştigat o brăţară la această ediţie de WSOP, a reuşit un progres vizibil, urcând de pe opt până pe poziţia secundă. La fel ca săptămâna trecută, lider este Anthony Zinno, care a câştigat şi el o brăţară în acest an la World Series of Poker. Diferenţa de puncte dintre primii doi este însă foarte mică, Mercier putând urca pe primul loc după următoarele şapte zile. Podiumul este completat de Dan Smith, care a coborât o poziţie faţă de săptămâna trecută.

După ce s-a clasat pe 11 în Main Eventul WSOP, jucătorul de origine română Daniel Negreanu a urcat mai bine de 30 poziţii în clasament, de pe 51 ajungând pe 17. Cea mai mare urcare din top 100 îi aparţine însă americanului Blake Bohn, care de pe 187 a ajuns pe 97. Pe de altă parte, cea mai mare coborâre din top 100 a avut-o portughezul Joao Vieira, care a căzut de pe 65 pe 90. 

Daţi click aici pentru a juca poker online!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!