1. Home »
 2. Clasamente | Statistici pariuri sportive

Clasamente | Statistici pariuri sportive

Pe această pagină vei putea găsi clasamente și statistici din Super Liga României (Liga 1), dar și din cele mai importante campionate ale lumii (Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1), dar și din alte competiții europene și nu numai.

 

Clasament Liga 1 – sezonul 2023 / 2024

Liga 1, cunoscută în sezonul 2022 – 2023 ca Super Liga României, este campionatul nostru intern unde 16 echipe se luptă pentru titlul de campioană a României, pentru locurile în cupele europene, dar și pentru evitarea retrogradării în Liga 2.

Dacă vrei să consulți Liga 1 clasament în timp real, trebuie doar să te uiți mai sus. Iar pentru rezultate liga 1, consultă pagina noastră de Livescore.

Pe pagina noastră de clasament liga 1 fotbal poți vedea pe lângă clasamentul la zi și diferite statistici care pot fi foarte utile pentru pariori, cum ar fi clasamente pentru prima și a doua repriză, clasamentul în funcție de numărul de goluri în meci (0-1 goluri, 2-3 goluri etc), clasament în funcție de numărul de victorii și înfrângeri, și multe altele.

Ai toate motivele să ții cont de statisticile prezentate de pagina noastră de fotbal liga 1 clasament, mai ales că folosim un provider de top de statistici la nivel mondial, așa că poți fi convins că informațiile furnizate pentru clasament fotbal liga 1 au o acuratețe foarte ridicată.

Nu uita să arunci un ochi și peste paginile de Liga 2 clasament sau Liga 3 clasament.

 

Clasament Premier League - sezonul 2023 / 2024

Din meniul de sus poți selecta campionatul pentru care vrei să vezi clasamente și statistici, iar cel mai popular dintre acestea este fără îndoială campionatul Angliei, acolo unde poți consulta clasamentul la zi din Premier League!

Pagina de Clasament Anglia Premier League oferă, ca și în cazul celorlalte competiții, o gamă largă de statistici pe lângă clasamentul principal.

Avem și alte pagini de clasament fotbal Anglia, precum clasament anglia liga 2 (care este echivalent cu clasament Anglia Championship), dar și pe alte ligi inferioare precum League One sau League Two.

 

Clasament La Liga – sezonul 2023 / 2024

Campionatul Spaniei aduce ca întotdeauna o luptă la titlu între Real Madrid și Barcelona, iar anul acesta nu este cu nimic diferit față de precedentele.

Consultă acum clasament Spania La Liga pentru a vedea cum se prezintă situația în prima ligă spaniolă, sau te poți uita peste clasament Spania 2 dacă ești interesat și de al doilea eșalon valoric.
 

Clasament Serie A – sezonul 2023 / 2024

Campionatul Italiei este și el unul foarte puternic, iar anul acesta pare a fi unul foarte disputat, la fel cum au fost și precedentele. De când Juventus nu mai reușește să câștige titluri pe bandă rulantă, campionatul Italiei a devenit unul imprevizibil, iar în Italia clasamentul la primele locuri nu mai este unul prea ușor de anticipat, așa cum se întampla în urmă cu câțiva ani.

Dacă te interesează fotbalul italian mai în detaliu și nu vrei să te limitezi la Clasament Serie A, atunci aruncă un ochi și pe Clasament Serie B (Clasament Italia 2).

 

Clasament Bundesliga – sezonul 2023 / 2024

Campionatul Germaniei este în ultima vreme dominat an de an de Bayern Munchen, așa că atunci când ne uităm pe clasament Bundesliga este mai interesant de urmărit lupta la locurile de cupe europene, sau la cele pentru evitarea retrogradării.

Dacă vrei să consulți clasament Germania fără a te limita la prima ligă, atunci poți accesa și clasament Germania 2 (Bundesliga 2).

 

Clasament Ligue 1 – sezonul 2023 / 2024

Campionatul Franței era considerat până de curând cel mai slab din cele cinci ligi de top ale Europei, dar de când PSG și-a creat o trupă de vis cu Neymar, Mbappe și Messi în atac, interesul pentru Ligue 1 a crescut vertiginos.

Sigur, dacă te uiți peste clasament Franța, vei vedea o dominare a PSG-ului, dar clasamentul din Ligue 1 aduce uneori și surprize, dar și lupte atractive la locurile de cupă europeană sau la cele pentru evitarea retrogradării.

 

Alte campionate importante pe care oferim clasamente la fotbal

 • Clasament Champions League
 • Clasament Turcia Super Lig
 • Clasament Portugalia Liga Nos
 • Clasament Olanda Eredivisie
 • Clasament Rusia Premier League
 • Clasament Belgia Pro League
 • Clasament Austria Bundesliga
 • Clasament Elveția Super League
 • Clasament Grecia Super League
 • Clasament Cipru First Division
 • Clasament Danemarca Superliga
 • Clasament Suedia Allsvenskan
 • Clasament Norvegia Tippeligaen
 • Clasament Irlanda Premier Division
 • Clasament Polonia Ekstraklasa
 • Clasament Cehia Synot League
 • Clasament Croația 1.HNL

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15