Pariază pe victoria lui Manchester City cu Newcastle la o cotă de 4.00!

Sâmbătă 20 ianuarie 2018, cu începere de la ora 19:30, Manchester City întâlnește pe Newcastle într-un meci ce contează pentru etapa a 24-a din Anglia Premier League. ”Cetățenii” au o cotă normală de doar 1.11 pentru un eventual succes, dar tu poți plasa același pariu la o cotă mărită de 4.00! Cum așa? Oferta este valabilă la această casă de pariuri online, și doar pentru clienții noi care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor speciale din articol!

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester City cu Newcastle la o cotă mărită de 4.00!

 

Cum beneficiez de această ofertă specială?

  1. Accesează ACEST LINK SPECIAL și dă click pe butonul ”Înregistrează-te acum”.
  2. Deschide un cont nou utilizând codul promoțional ”ZFBNAJ
  3. Plasează un pariu pe victoria lui Manchester City cu Newcastle în partida de sâmbătă 20 ianuarie 2018, ora 19:30.

 

Termeni și condiții:

  • Pariul trebuie să fie single, pre-meci de tipul Rezultat final – Manchester City.
  • Pariul trebuie jucat prin intermediul platformei Sportsbook (pariuri sportive). Pariurile plasate pe platforma Betting Exchange nu sunt valabile pentru această ofertă.
  • Pe site va fi afișată cota obișnuită (1.11 în acest moment), dar pariul tău va fi calculat conform cotei mărite de 4.00.
  • Această cotă specială este valabilă doar pentru primul pariu plasat pe Manchester City vs Newcastle și doar pentru o miză maximă de 50RON.
  • Oferta este destinată doar clienților noi!

 

Ce se întâmplă dacă pariul este câștigător?

Dacă Manchester City se impune, atunci miza va fi returnată, iar profitul obținut în urma pariului va fi creditat sub formă de fonduri suplimentare. Acea sumă va trebui rulată o singură dată (1x) pe cote de minim 1.20 (pariu single, minim 1.20 sau pariu multiplu, cu cel puțin o selecție cu cotă mai mare sau egală cu 1.20) în decurs de maxim 30 zile. Din urma pariurilor plasate din fonduri suplimentare cu scopul îndeplinirii condițiilor de rulaj vei păstra doar profitul, nu și miza!

Exemplu: Pariezi 50 RON pe victoria lui Manchester City, iar ”cetățenii” se impun. Primești înapoi miza de 50 RON și încasezi alți 150 RON ca fonduri EXTRA. Trebuie să joci pariuri în valoare de minim 150 RON pe cote de 1.20 sau mai mari înainte de a putea solicita o retragere.

Deschide cont și pariază pe victoria lui Manchester City cu Newcastle la o cotă mărită de 4.00!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!