City, fără Aguero minim două luni! Argentinianul a fost rănit grav într-un accident!

Sergio Aguero a fost implicat într-un accident grav de mașină la Amsterdam. Fotbalistul a profitat de ziua liberă dată de Guardiola și a plecat să se plimbe. Coliziunea s-a produs pe un Bulevard din Amsterdam, iar în momentul de față medicii lui Manchester City evaluează cât de gravă e starea atacantului argentinian. (foto: sportpictures.eu)

În momentul accidentului, Aguero se îndrepta spre aeroport - tocmai fusese prezent la un concert Maluma. Șoferul mașinii în care se afla fotbalistul a pierdut controlul volanului, iar automobilul a lovit un stâlp de pe marginea șoselei. Argentinianul purta centura de siguranță în momentul impactului. 

Potrivit presei din Anglia, Aguero va fi supus astăzi unor analize amănunțite. Din primele informații, se pare că argentinianul a suferit mai multe fracturi de coaste, ceea ce-l va ține departe de teren cel puțin două luni! Pentru Guardiola, vestea a căzut ca un trăsnet - mâine, Man City joacă pe ”Stamford Bridge” cu Chelsea în campionat! 

Clubul încă nu a comentat starea actuală în care se află Sergio Aguero și nici nu a dat prea multe amănunte. ”Fotbalistul a fost implicat joi într-un accident la Amsterdam. El se afla în timpul liber”.

”Astăzi, Aguero se va întoarce la Manchester unde va fi supus unor analize amănunțite”, se mai arată într-o declarație făcută de clubul englez. Atacantul argentinian începuse perfect sezonul: cu 7 goluri, dintre care unul în Champions League. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi