City e cu ochii pe mexicani! Echipa lui Chicharito, favorită cu Rusia

Un an a mai rămas din înțelegerea lui Carlos Vela cu clubul Real Sociedad, iar spaniolii au anunțat că sunt dispuși să renunțe la jucătorul mexican în cazul unei oferte bune. Legat la un moment dat de un transfer peste Ocean, în MLS, Vela are șanse mari să ajungă în această vară în Ligue 1. Eurosport Franța a vorbit de Vela (foto: facebook) în această săptămână ca fiind jucătorul de care se interesează Marseille.

Cotat la 15 milioane de euro în acest moment pe piața transferurilor de căter cei de la transfermarkt.de, Vela ar putea pleca de la Sociedad pentru o ofertă de 30 milioane de euro - cu 16 milioane mai mult decât au plătit spaniolii pentru el în 2012 lui Arsenal. 

Prezentă la Cupa Confederațiilor, unde a făcut egal cu Portugalia și a bătut cu 2-1 Noua Zeelandă, are o serie de jucători de care se interesează multe echipe în ultima vreme. Dacă Vela este dorit de Marseille, jucătorul lui PSV - Hirving Lozano (foto: wikipedia.org) este monitorizat atent de Manchester City, Benfica și Celta Vigo.

În vârstă de 21 de ani, Lozano a fost cumpărat de olandezi la începutul acestui an de la Pachuca pentru 8 milioane de euro. Deși țin cu dinții de el, șefii lui PSV ar putea să se așeze la masa negocierilor pentru o sumă de minim 20 milioane de euro, anunță englezii.

Jucătorul lui Tigres, Jurgen Damm este un alt fotbalist dorit în marile campionate ale Europei. West Ham se zvonește că ar fi interesată de serviciile jucătorului în vârstă de 24 de ani, cotat la 4 milioane de euro pe piața transferurilor. Mexicanii de la Tigres solicită pentru Damm 15 milioane de euro, el fiind fotbalistul cu cel mai mare salariu din echipa cotată la 56,75 milioane de euro. 

Și portarul Guillermo Ochoa (foto: facebook) a devenit o țintă interesantă. În vârstă de 31 de ani, jucătorul lui Malaga s-ar putea muta în această vară la Celta Vigo. Asta dacă nu cumva brazilienii de la Flamengo îi vor face o ofertă mai bună portarului naționalei Mexicului. 

Colegul său din națională, Diego Reyes are și el o ofertă interesantă. În vârstă de 24 de ani, Reyes și-a încheiat împrumutul la Espanyol și până în acest moment cele două cluburi nu au ajuns la nicio înțelegere cu privire la un transfer definitiv. Lucrul ăsta i-a făcut pe nemții de la Leverkusen să se intereseze îndeaproape de Diego Reyes, pentru care Porto solicită 21 milioane de euro. 

Mexic vs Rusia, derby-ul Grupei A la Cupa Confederațiilor

În afară de Jurgen Damm, toți cei amintiți mai sus sunt anunțați titulari în ultimul meci din grupa de la Cupa Confederațiilor, contra Rusiei. La mexicani nu va putea juca însă Carlos Salcedo, care s-a accidentat serios în meciul cu Noua Zeelandă și nu va mai putea evolua pentru restul competiției. De asemenea, mai mulți jucători importanți au cartonașe galbene și vor trebui să joace puțin cu ”frâna trasă”. E greu de crezut touși că Dos Santos, Diego Reyes și Guardado o vor lăsa mai moale. 

Și rușii au probleme de genul, Samedov, Glushakov și Jikia fiind la doar un cartonaș distanță de suspendare. Asta, bineînțeles, dacă vor merge mai departe în competiție. Înaintea acestui meci, Mexic e lider în Grupa A, cu 4 puncte, urmată de Portugalia (cu același număr de puncte, dar cu un gol mai puțin marcat). Rusia e pe 3, cu 3 puncte, iar Noua Zeelandă e ”cenușăreasa” grupei, cu 0 puncte. 

Vor exista foarte multe momente e presiune în careul gazdelor, iar cea mai gra misiune o va avea veteranul din poartă - Akinfeev (foto: facebook). În vârstă de 31 de ani, căpitanul naționalei Rusiei a făcut un meci foarte bun împotriva Portugaliei lui Ronaldo, dar probabil că în meciul cu mexicanii va trebui să fie și mai bun. 

Echipe probabile: 

Mexic: Ochoa - Diego Reyes, Moreno, Araujo - Guardado, Herrera, Jonathan Dos Santos, Lozano - Vela, Aquino, Chicharito. 

Rusia: Akinfeev - Vasin, Jikia, Kudryashov - Samedov, Erokhin, Glushakov, Golovin, Zhirkov - Smolov, Buharov.

Cele două naționale s-au întâlnit doar de două ori până la acest meci, iar victoriile au aparținut rușilor: 2-0 în august 1992 și 4-1 în februarie 1994, ambele jocuri fiind amicale. La casele de pariuri recomandate de noi mexicanii sunt favoriți, iar cota cea mai bună este 2.48, față de 3.20 a rușilor. Jurnaliștii mexicani merg pe victoria echipei lui Chicharito, 2-1 și 3-2 fiind scorurile preferate de mulți dintre aceștia.

La casele de pariuri online legale recomandate de noi, o miză pe goluri de ”over 2,5” are cota 2.05, în vreme ce un pariu pe ”ambele marchează” are cota 1.83.N-ar fi rău ca înainte să jucați la pariuri, să aruncați o privire și peste pontul recomandat pentru acest meci pe site-ul nostru.

Pariază pe Campionatul European U21 și Cupa Confederațiilor!

Te așteaptă un FREEBET de 50RON săptămânal! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi