Concurs Cupa Mondială PariuriX: înscrie-te și poți câștiga un Ipad / Xbox One / o tabletă Samsung sau freebet-uri!

Circus – una din cele mai noi agenții online licențiate ONJN! Vezi ce oferă aceasta

circus.png

Află tot ce trebuie să știi despre Circus România: de unde a apărut acest operator de pariuri online, cât de bună este oferta sportivă, cât de stabil este site-ul, ce bonusuri și servicii sunt oferite etc. La momentul scrierii acestui articol erau conform ONJN 19 site-uri de gambling licențiate în România. Pe lângă agenții deja consacrate pe teritoriul țării noastre și-au făcut apariția și câteva nume surprinzătoare, unul dintre ele fiind Circus.  

 

Licență Circus

Conform D. 3502/ 23.12.2015, Circus (vezi site-ul agenției) are o licență temporară valabilă pe întreaga durată a anului 2016, până pe data de 31 decembrie.  

 

De unde a apărut agenția de pariuri sportive Circus?

Din informațiile pe care le-am găsit pe internet se pare că Circus România este parte a firmei belgiene Circus, firmă care are o experiență de peste 20 de ani în domeniul jocurilor de noroc. Aceasta deține 20 de cazinouri de cartier în Belgia și se laudă că ar fi numărul 1 în această țară, deși eu mă cam îndoiesc. Dar asta contează mai puțin. Mai important este că Circus și-a lansat o platformă pentru pariuri sportive online și jocuri de cazino în urmă cu cinci ani, platformă care a fost recent preluată și ajustată pieței din România. Deci din moment ce vorbim de un operator care nu este chiar la primele contacte cu jocurile de noroc online mă aștept ca experiența în domeniu să se simtă, iar serviciile oferite să fie de calitate. Dar stau lucrurile chiar așa? 

 

Interfață și stabilitate site

Ca să fiu sincer, mie unul nu-mi place site-ul Circus (intră pe el chiar acum) în mod deosebit deoarece îmi dă impresia că nu este finisat. Totuși el nu arată rău. Însă există un alt aspect mai important decât atât. Ia în considerare faptul că atunci când s-a lansat în România, site-ul Circus era destul de instabil Mie unul nici nu mi-a mers să deschid un cont, iar alți pariori s-au confruntat cu tot felul de bug-uri, site-ul fiind destul de instabil.

Totuși, în câteva luni majoritatea problemelor deranjante au fost rezolvate, astfel încât site-ul Circus este acum mult mai stabil și poți paria aici în condiții optime! Acest lucru este foarte important de știut, pentru că cei care s-au jucat aici în primele luni au rămas cu o impresie nu prea bună.

Dacă intri pe forumul de discuții Circus poți discuta și cu alți membri ai comunității PariuriX despre circus și modul în care agenția a evoluat pe parcursul ultimelor luni. 

 

Serviciu de suport clienți

Din păcate singurul mod prin care poți vorbi cu cineva din staff este prin completarea unui formular online, dar n-am idee cât durează până primești un răspuns și cât de mult ești ajutat. Mai multe detalii legate de acest subiect găsești AICI.

 

Pariuri sportive Circus

Oferta sportivă Circus este destul de generoasă la prima vedere, ea conținând pariuri pe vreo 30 de sporturi diferite, printre care găsim șah, surfing, tenis de masă sau arte marțiale. Sunt acoperite și foarte multe competiții mici și medii, astfel încât la fotbal putem paria pe Cupa din Malta sau pe prima ligă din Oman. Chiar și numărul de opțiuni de pariere este impresionant în condițiile în care la meciurile din campionatele principale ale Europei găsim peste 150 de pariuri, printre care și pariuri pe marcatori, cornere și cartonașe. Sunt agenții mult mai consacrate care n-au o ofertă nici pe departe atât de bogată precum au cei de la Circus.  

 

Pariuri live la Circus

La momentul scrierii acestui articol oferta live a celor mai importante agenții de pariuri online arăta cam așa: la Unibet (deschide un cont acum) erau 69 de meciuri, la Netbet (vezi site-ul agenției) 140 de meciuri, iar la Sportingbet (te așteaptă un bonus atractiv) 74 de meciuri. Cei de la Circus stăteau surprinzător de bine, aceștia având 108 meciuri în ofertă. Fără îndoială ei excelează din punct de vedere cantitativ, dar momentan nu și calitativ. N-am testat platforma de pariuri live să văd cât de bine funcționează din punct de vedere tehnic, dar mă aștept la ce este mai rău. 

pariuri-live-circus.png


Alte servicii

Pe lângă pariuri sportive este oferită și o secțiune Casino care conține câteva zeci de jocuri diferite din toate categoriile posibile: sloturi video, jocuri de masă, video poker, lozuri răzuibile etc. Este oferit chiar și un cazino live, dar pe de altă parte nu există o cameră Circus Poker și nici o platformă de bingo online. 

 

Bonus Circus

Este oferit un bonus tentant pentru prima depunere ce poate fi descoperit accesând acest link oferit de PariuriX: https://pariurix.com/agentii/circus/promotii. De asemenea trebuie precizat că Circus vine uneori și cu alte promoții foarte atractive ce nu ar trebui ratate.

 

Cum pariez la Circus?

Dacă vrei să-ți deschizi un cont, atunci intră pe circus.ro și dă click pe butonul ”Creare cont” din colțul dreapta sus a paginii principale. Vei fi redirecționat către un formular de înregistrare unde trebuie să introduci mai multe date personale și date ce țin de cont. După ce ai terminat de completat acel formular vei primi un mail ce conține un link de activare a contului tău de pariuri. Detalii suplimentare AICI.

 

Concluzie

Dacă vrei să plasezi pariuri Circus vei fi foarte mulțumit de oferta sportivă, atât cea pre-meci cât și cea live. Agenția a progresat în ultimele luni și site-ul este mai stabil decât era atunci când Circus (deschide un cont acum) a intrat pe piața din România, iar în acest moment merită încercată, 

Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi