Circus - cea mai nouă casă de pariuri online din România

La sfârşitul anului 2015 mai multe site-uri de jocuri de noroc au primit dreptul de temporare în România. Printre ele şi Circus (vezi site-ul agenției), operator care a reuşit într-o lună ceea ce Winner n-a putut în decurs de cinci luni, şi anume să lanseze platforma de pariuri sportive, respectiv jocuri de casino.


Despre agenția Circus

Circus este deţinut de compania Reshuffle Gaming Limited, companie care are sediul social în Malta. Ea a primit drept temporar de operare din România prin decizia 3502 / 23.12.2015.

La prima vedere nu pare a veni cu ceva nou pe piaţă, cel puţin din punct de vedere al cotelor oferite. Primul aspect la care m-am uitat au fost cotele pentru pariuri cu şanse 50-50, oferind în general cote de 1.90 - 1.90, deci nimic spectaculos (speram la cote 1.95 - 1.95 cum oferea în trecut o casă de pariuri care n-a aplicat pentru licenţă).


O primă părere despre oferta sportivă

Oferta de pariere nu-i rea, existând opţiuni de handicap asiatic de la cote de 1.03, până la 9+. De asemenea avem pariuri pe numărul de goluri înscrise de o echipă atât variante cu x.5, cât şi cele cu returnare totală de miză (Echipa x marchează sub 1.0 gol). La pariuri live am rămas surprins de ofertă, ca şi număr de evenimente. Amatorii de Counter Strike, Dota 2 sau E-Football putând să parieze în timp real pe astfel de meciuri.

Circus este totuşi o casă de pariuri online nouă şi cu greu va lua faţa caselor de pariuri online care se află în top preferinţelor pariorilor români!


Alte aspecte

În momentul în care a intrat pe piața din România, site-ul era cam instabil și cu bug-uri, însă o mare parte din probleme au fost rezolvate în câteva luni. Pentru a afla tot ce trebuie să știi despre agenția Circus, recomand să accesezi recenzia oferită de site-ul PariuriX.com aici: https://pariurix.com/agentii/circus. Iar dacă vrei să discuți cu alți pariori despre Circus, atunci te aștept pe forum. Intră acum!


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi