Cine va fi preşedintele României? Avem acum şi cote pentru pariuri pe alegerile prezidenţiale

UPDATE 31.10.2014: Cu două zile înainte de alegeri Ponta are tot cota 1.40 pentru a deveni preşedintele României. I-a scăzut însă limita la procentajul din primul tur, de la 41%, la 38.5%. Incredibilă este scăderea cotei lui Dan Diaconescu, de la 500, la 50 în prezent. 

Acum 5 zile o agenție de pariuri offline (Winner.ro) a afișat cotele pentru alegerile prezidențiale din luna noiembrie. Am lăsat câteva zile pentru a vedea cum se "mișcă" cotele și acum vi-le prezentăm şi noi.

Într-un articol postat pe site-ul TVR în data de 2 octombrie 2014 dimineața cotele primilor trei favoriți erau: Ponta (1.70), Iohannis (2.20) și Elena Udrea (50.00). Între timp șansele lui Ponta la câștigarea alegerilor au crescut, astfel că acesta are acum doar cota 1.40. În plus al treilea favorit a devenit acum Tăriceanu (cota 30). Vom avea parte de vreo surpriză și de un președinte care are o cotă din trei cifre? Apropo de cote peste 100 să spunem că Dan Diaconescu are în opinia agenției de pariuri mai multe șanse de a câștiga alegerile decât Corneliu Vadim Tudor.

Cote pariuri alegeri presedinte Romania

Avem și opțiunea de a paria pe procentajul avut de principalii doi candidați în primul țur. Pentru minim 41% voturi pentru Victor Ponta primim o cotă de 1.85, în timp ce pentru sub 27.5% voturi pentru Klaus Iohannis primim cotă 1.90.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi