Cine va câştiga finala Miss Univers 2016? Principala favorită are cota 6!

Ediţia cu numărul 65 a Miss Univers are loc în Filipine iar fericita câştigătoare va fi decisă pe 30 ianuarie 2017. Evenimentul este foarte urmărit în întreaga lume, comparându-se cu un meci de play-off din NBA. Una dintre casele de pariuri online recomandate de pariurix.com - Betfair (deschide cont acum) - are în oferta de pariere posibilitatea de a miza pe câştigătorea acestui concurs de frumuseţe. Găseşti acest tip de pariu în secţiunea Sportsbook > Pariuri speciale > Miss Universe - 2016.

Favorite la câştigarea concursului Miss Univers 2016!

Principala favorită la câştigarea titlului de Miss Univers 2016 este Andrea Tovar (foto stânga). Modelul columbian în vârstă de 23 de ani are dimensiuni aproape perfecte (86-68-97) şi 1.80 metri înălţime. Andrea este a doua Miss Columbia de culoare, după Vanessa Mendoza în 2001.

Tot din America de Sud vine şi a doua favorită. Valeria Piazza (foto dreapta) a câştigat titlul de Miss Peru. Ea are 27 de ani şi 1.75  metri înăţime. În finalul lunii octombrie ea a suferit un accident de circulaţie în finalul lunii octombrie a anului trecut, dar după o perioadă de recuperare a continuat pregătirile pentru marele concurs din Filipine.

Teoretic între primele 5 favorite, în opinia celor de la Betfair, avem şi o competitoare din Europa. Practic însă Lenty Frans nu va reprezenta Belgia, deoarece Stephanie Geldhof este cea care a câştigat premiul în această ţară.

Prin urmare, dacă ne uităm în continuare între favorite observăm că doar britanica Jaime-Lee Faulkner are cotă de până la 9 dintre reprezentantele statelor europene.

Cotele oferite de Betfair pentru principalele favorite la câştigarea Miss Univers 2016

România va fi reprezentată la Miss Univers 2016 de Teodora Dan. Ea are 27 de ani, 1.75 m înâlţime, iar dimensiunile sale sunt 93-64-93. În oferta Betfair n-avem cotă pentru ca Teodora să devină următoarea Miss Univers!

Pe cine pariem?

Să pronostichezi cine va câştiga Miss Univers din 85 de fete frumoase cu siguranţă nu este un lucru uşor. O casă de pariuri ne prezintă însă o statistică interesantă care arată că cele mai multe titluri au fost câştigate de competitoare cu vârsta de 18 ani (15 câştigătoare), 20 de ani (14) şi 19 ani (10). Dintre favorite se încadrează în aceste coordonate Miss Belgia, cea pentru care din pâcate la Betfair nu avem cotă.

De asemenea un alt etalon în stabilirea posibilei câştigătoare este numărul de căutări pe Google, capitol la care dintre principalele favorite Brenda Jimenez (Puerto Rico) stă cel mai bine, cu 555.000 de căutări (la data de 10 ianuarie 2017), ea fiind urmată de mexicanca Cristal Silva.

Pariază acum pe câştigătoarea Miss Univers 2016!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi