“Cine nu sare este prost de moare!” O scandare mai periculoasă decât "Balena albastră"!

Ne-am aflat la un singur pas de o tragedie aviatică. Meciul AC Milan – Craiova, din Europa League, putea fi amânat dacă fanii olteni aflați în drum cu avionul spre Milano săreau din aeronavă pentru a demonstra că nu sunt proști!

Prosport.ro a furnizat cea mai amuzantă știre a zilei. Mai mulți suporteri fanatici ai Universității Craiova, aflați în avionul care gonea spre Italia, au început să strige „Cine nu sare... e prost de moare”.  

Am aflat detalii ireale despre acest episod. „Au sărit în plan vertical timp de 4 minute și 18 secunde. Câțiva pensionari din coada avionului, care nu băteau cu privirea până la grupul de fani, au crezut că e cutremur și s-au băgat sub măsuțele atașate de scaunele din față. Apoi, unul dintre ultrași s-a oprit din sărit. A mușcat dintr-un praz fermentat și a început să strige cât îl țineau plămânii”, a povestit o stewardesă.

Scandarea a fost preluată de toată galeria. A fost o chestiune de secunde până când mai mulți suporteri s-au bulucit spre ușile avionului, ca să demonstreze că nu sunt proști. Cei mai deștepți dintre ei au încercat să iasă pe geam.   

Tragedia aviatică a fost evitată în ultimul moment de căpitanul aeronavei, fost ultras în facțiunea „Vacarm” a galeriei Sportului Studențesc, care a scandat la stația de amplificare: „Cine nu-i pe scaun în secunda următoare / e mai prost decât prostul care e prost de moare!”. 

După câteva momente de zăpăceală, în care au calculat pe degete ce variantă este mai nocivă pentru reputația personală, suporterii s-au călcat în picioare ca să revină la locurile lor. Mai mult decât atât, unii dintre ei și-au fixat și centurile de siguranță.

„Si, certo, partida s-ar fi amânat dacă acei suporteri ar fi sărit din avion. Am avut și noi un caz similar. Câțiva tifosi se aflau pe acoperișul stadionului când au început să scandeze.  Și au sărit! Această scandare e mai periculoasă decât jocul Balena albastră! Trebuia interzisă de pe vremea lui Răducioiu”, a opinat un oficial milanez.

(Scris de Victor Partan)

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!