Cine e mai tare : Super Bingo Metropolis sau Bingo Romania?

In fiecare saptamana doua mari concursuri de bingo atrag atentia romanilor, dornici de a se imbogati rapid sau mai bine spus, de o „imbogatire peste noapte”. Fie ca sunteti sau nu un fan al posturilor de televiziune Antena 1 si Acasa TV  cu siguranta ati auzit de cele doua mari concursuri de bingo, Super Bingo Metropolis si Bingo Romania.

superbingo.jpg

In anul 1999, la Antena 1, in premiera in Romania, a fost difuzata prima emisiune de bingo, emisiune numita Tele Euro Bingo Show. In 2013, trustul Intact a hotarat sa reia emisunea, insa de aceasta data sub o noua denumire, „Super Bingo Metropolis”.  In acest moment in Romania, „Super Bingo Metropolis” este jocul de bingo cel mai des intalnit in randul jucatorilor. „Super Bingo Metropolis” este organizat si transmis prin intermediul media si este supus unui regulament bine intocmit. Din punct de vedere al premiilor, „Super Bingo Metropolis” sta foarte bine, oferind doua categorii de premii: premiile obisnuite si premiile speciale. In categoria premiilor obisnuite se regasesc: premiul de linie, de bingo, de linie acumulata Metropolis si Bingo acumulat. Premiile speciale sunt premii acordate exclusiv din fondul de rezerva si sunt acordate participantilor, prin extrageri. Premiul Superlinie Metropolis este un premiu special si se va stabili dintre castigatorii premiului de linie folosindu-se un sistem pe baza de extrageri aleatorii. In acelasi mod se procedeaza si pentru premiul Superbingo Metropolis, premii ce se acorda dintre castigatorii premiului de bingo.Valorea premiului pentru Superlinie este in valoare de 20.000 lei, iar premiul pentru Superbingo de aproximativ 100.000 lei, o suma ''frumusica'' pentru buzunarele oricarui roman. De asemenea, se mai premiaza si cateva persoane dintre cele care au trimis taloane gratuite pentru partida curenta si cartoane necastigatoare pentru o partida anterioara, premiile ridicandu-se la o valoare intre 40-60% din valoare incasarilor.

Vazand succesul de care s-a bucurat Antena 1 prin difuzarea emisiunii Super Bingo Metropolis, la scurt timp  dupa lansarea acestei emisiuni, PRO TV a intrat si ea pe piata cu o emisiune de bingo numita „Bingo Romania”. Aceasta emisiune a fost difuzata pentru prima data in 2000 si reluata in toamna anului trecut. Spre deosebire de Super Bingo Metropolis, din punct de vedere al premiilor, Bingo Romania pluseaza cu premiile instant care pot fi castigate la achizitionarea unei serii de trei taloane de joc care sunt valabile pentru editia curenta. Premiile instant care pot fi castigate la acest joc pot fi: doua serii de bilete de joc (valoare 19.2 lei), 100 de lei cash sau 200 de le cash. Atentie!Doar 3500 de bilete dintr-un top contin astfel de premii promotionale.

Daca ne raportam la pretul biletelor (nu se vand decat in serii de cate trei), pretul este acelasi, fie ca achizitionati bilete pentru Bingo Romania, fie ca doriti sa jucati la Super Bingo Metropolis, veti plati aceeasi suma de bani, in valoare de 10 lei. De asemenea, ambele concursuri ofera posibilitatea achizitionarii de bilete online.

Chiar daca au fost probleme atunci cand s-a inchis data trecuta, mai multi cumparatori de bilete aruncand biletele la gunoi, pentru ca le cumparasera si extragerea nu a mai avut loc, Super Bingo Metropolis ramane cel mai tare joc de Binog din Romania. Doar pentru „Partida Anului”, din data de 29 Decembrie 2013 s-au pus in joc  nu mai putin de trei milioane de euro si alte premii suplimentare, la care se mai adauga 12 premii telefonice si alte 300 de premii oferite prin extrageri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi