Cine credeți că va câștiga Balonul de Aur? Informații și cote!

Pe data de 12 ianuarie 2015, la Zürich, se va decerna Balonul de Aur, premiu care va decide cine a fost cel mai bun jucător din lume în 2014. Avem trei finaliști: Cristiano Rolando, Lionel Messi și Manuel Neuer. Această casă de pariuri online vă oferă posibilitatea de a paria pe câștigătorul trofeului. În cele ce urmează vom vedea pe scurt care au fost realizările fiecăruia din cei trei finaliști pe durata anului 2014.

Cristiano Ronaldo este considerat a fi mare favorit pentru adjudecarea acestui trofeu, cu o cotă de doar 1.14. În 2014, acesta a reușit să câștige Liga Campionilor (pentru a doua oară în carieră), Supercupa Europei (pentru prima dată), Cupa Mondială a Cluburilor, dar și Cupa Regelui Spaniei.

ronaldo.jpg

Acesta a bifat și câteva realizări personale: a fost golgheterul Ligii Campionilor în sezonul 2013/2014 cu 17 goluri marcate (record absolut), dar a fost și golgheterul din La Liga sezon 2013/2014 cu 31 de goluri. Și să nu uităm că este actualul deținător al Balonului de Aur.

În total acesta a dat în 2014 nu mai puțin de 62 de goluri și 22 de pase decisive. Singura "pată neagră" pe care i-o putem găsi este evoluția de la Campionatul Mondial din Brazilia, acolo unde alături de naționala Portugaliei n-a reușit să treacă de grupe și nici n-a reușit să impresioneze.

Marele rival a lui Ronaldo, Lionel Messi, este singurul jucător din istorie care a câștigat de patru ori Balonul de Aur. Însă conform caselor de pariuri acesta are șanse destul de slabe pentru a cuceri un nou trofeu, cota fiind de 21.00.

messi.jpg

Messi a reușit în 2014 să dea 58 de goluri și 21 pase decisive, mai puțin decât rivalul său. De asemenea, singurele trofee cu care se poate mândri în ultimul an sunt Cupa Cataluniei și Supercupa Spaniei. Ca un plus fața de Ronaldo, acesta a jucat finala Campionatului Mondial de fotbal din Brazilia, pierdută însă în fața Germaniei. Messi n-a impresionat în mod deosebit în acea confruntare, însă a fost mai decisiv pe durata turneului pentru naționala sa decât a fost Ronaldo. De altfel argentinianul a fost ales cel mai bun jucător al Campionatului Mondial din Brazilia (decizie contestată totuși de mulți). În 2014 acesta a devenit golgheterul absolut din La Liga dar și din Liga Campionilor.

comapratie-ronaldo-messi.png

Ronaldo și Messi au câștigat ultimele șase ediții ale Balonului de Aur, iar Manuel Neuer este jucătorul care speră să poată încheia această serie. Acesta primeşte la casele de pariuri o cotă de 5.50 pentru a lua trofeul. Ultimul portar care a reușit această performanță a fost Lev Yashin în 1963.

Chiar și așa, Neur are motive să spere deoarece a avut un an foarte bun. Acesta a câștigat campionatul în Bundesliga, dar mai important decât atât, a ieșit campion mondial cu Germania primind și distincția de cel mai bun portar de la turneul final (acolo unde a încasat patru goluri în șapte meciuri). O altă performanță remarcabilă este faptul că a încasat doar patru goluri în turul de campionat din Bundesliga, sezonul 2014/2015.

neur.jpg

Voi cine credeți că va lua acest trofeu? Această casă de pariuri online vă oferă posibilitatea de a plasa un astfel de pariu. Iar atunci când efectuați pentru prima dată o depunere primiți și un bonus de 50% în limita a 400RON.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi