Cinci ponturi și o Bombă în emisiunea Pariuri fără secrete de azi

În debutul emisiunii comentăm egalul României, 1-1, cu Muntenegru, în primul meci din actualele preliminarii mondiale și primul meci cu Tata Daum pe bancă. Un joc mai slab chiar decât cele de pe vremea lui Tata Puiu, probabil că neamțul nu i-a descifrat încă pe băieți, dar nici nu aș arunca vina exclusiv pe selecționer, ținând cont de faptul că mulți dintre jucătorii noștri din lot sunt modești.

fotbal-romania-montenegro-60.jpg

Patru dintre ponturile propuse azi de specialiștii pariurix sunt din fotbal, mai precis din preliminariile Campionatului Mondial: Țara Galilor – Moldova, Israel – Italia, Croația – Turcia și Spania – Liechtenstein, iar unul este din tenis, Murray – Dimitrov, de la US Open.

Bomba zilei vine tot din preliminariile mondiale și este oferită de Laurențiu Gabriel pentru meciul Ucraina – Islanda, la o cotă de aproape 5.

Vedeți în emisiune și un clip cu sportivi care se cred dinainte învingători și care pierd incredibil pe final de cursă sau care sunt siguri de reușita lor și au parte de mari surprize.

Veți găsi la Chestiunea zilei și informații despre bonusul exclusiv pe care îl puteți obține la sportingbet dacă vă înregistrați de pe un link pe care îl veți găsi în curând pe site-ul nostru, pariurix.com.

Emisiunea e mai jos, vă rugăm să o distribuiți pe grupurile din care faceți parte și pe pagina voastră de facebook. Ne veți ajuta astfel să continuăm producerea ei.

Mulțumim și vizionare cu folos!

Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

Vezi cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri LIVE.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi