Cinci ponturi la Pariui fără secrete și comentarii despre Daum și Simona

Cinci ponturi avem astăzi pentru voi în emisiunea noastră, două din fotbal și unul din alte sporturi.

Elveția – Portugalia și Suedia – Olanda sunt partidele din preliminariile Campionatului Mondial pe care vi le propun specialiștii noștri.

În alte sporturi, avem ponturi pe hochei, din Rusia (de la Răzvan Codorean), handbal, Liga 1 masculin România (Marius Huțu) și tenis de la US Open (Marian Cioată).

Vorbim în emisiune și despre haita care a sărit deja la gâtul selecționerului Christoph Daum după semieșecul cu Muntenegru, 1-1, din primul meci al neamțului pe banca României. Nu spune nimeni că omul ăsta a avut doar două luni la dispoziție ca să schimbe ce? Niște jucători mediocri cu alți jucători mediocri. Când vom avea, măcar ca Muntenegru, câțiva fotbaliști la echipe importante din campionatele puternice ale Europei, atunci să ne întrebăm de ce nu joacă echipa.

fotbal-romania-montenegro-13.jpg

Deocamdată, să-l lăsăm pe neamț să încerce să schimbe ceva măcar în mentalitatea noastră de români șmecherași.

Nu puteam evita subiectul calificării Simonei Halep în sferturile turneului de mare șlem din SUA. Sportiva noastră minunată joacă pentru un loc în semifinale cu halterofila Serena Williams, numărul 1 mondial, dar noi sperăm într-o victorie.

La Faza zilei, puteți viziona câțiva fotbaliști adevărați și magia pe care o imprimă mingii. Băieții fac ce vor cu balonul, care devine ascultător și care execută ce îi spun "stăpânii".

La rubrica noastră obișnuită Chestiunea zilei, vorbim astăzi despre legalitatea ponturilor pe care le sugerează unii băieți pe facebook contra unor sume de bani. Vedeți mai jos despre ce e vorba și de ce trebuie să plătiți impozit, dacă faceți așa ceva.

Credit foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum.

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi