Cinci meciuri amânate în prima etapă din Eredivisie! Poliţia este de vină!

În acest sfârşit de săptămână sunt programate să înceapă câteva dintre cele mai puternice campionate de fotbal ale Europei şi unul dintre ele este Eredivisie, prima ligă din Olanda. Tocmai când aşteptarea suporterilor luase sfârşit, s-a anunţat că cinci partide din această primă etapă vor fi amânate dintr-un motiv incredibil.

Partidele ADO Den Haag - PSV Eindhoven, SC Heerenveen - De Graafschap, FC Groningen - Twente Enschede, FC Zwolle - Cambuur Leeuwarden şi NEC Nijmegen - Excelsior Rotterdam, vor fi amânate pentru săptămâna viitoare datorită grevei poliţiştilor olandezi, care de mai mult timp sunt în conflict cu autorităţile din Olanda şi protestează pentru îmbunătăţirea condiţiilor de lucru. Chiar au avut o astfel de acţiune în ziua a doua a Turului Franţei, dorind iniţial să blocheze un pod de pe traseu, însă până la urmă n-au mai întrerupt cursa. Ei intenţionează acum să boicoteze marile competiţii sportive din Olanda până când Guvernul le va mări salariile "îngheţate" de patru ani.

Îţi recomand să pariezi la această casă de pariuri pe meciurile din Eredivisie!

S-a luat măsura amânării partidelor din motive de securitate, pentru a proteja spectatorii de eventualele acte de huliganism în lipsa protecţiei Poliţiei.

Autoritățile locale au decis să interzică aceste meciuri datorită acțiunii Poliției din weekend. Pentru ca partidele de fotbal să se desfăşoare în siguranţă, noi, autorităţile, trebuie să lucrăm împreună. Poliţia este un partener extrem de necesar şi fără sprijinul ei am fi iresponsabili să lăsăm jocurile să se dispute.Primarii din Tilburg şi Zwolle

Am sperat până în ultimul moment că autorităţile şi sindicatele au ajuns la o înţelegere. Ne-am fi dorit ca lucrurile să fi stat diferit, pentru fani, cluburi și pentru toată lumea care a aşteptat cu nerăbdare începutul sezonului în acest weekend.Asociaţia olandeză de fotbal KNVB

Restul de patru partide, printre care şi derby-ul AZ Alkmaar vs Ajax se vor disputa după programul iniţial. Trebuie precizat că sunt anunţate şi proteste din parte fanilor împotriva poliţiştilor, iar la Haga aceştia se vor strânge în centrul oraşului la ora meciului şi vor protesta sub sloganul “Noi fără meciuri? Ei fără grevă!”

Această problemă este extrem de ciudată şi rar întâlnită în fotbalul european. Tu ce părere ai? Cum ai privi lucrurile dacă o astfel de situaţie s-ar întâmpla în România? Ai fi de partea oamenilor legii sau a suporterilor?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi