Cinci gameri şi-au luat viteză şi au intrat în Cartea Recordurilor din faţa calculatoarelor!

În plină vară, un renumit producător american de automobile a organizat.."Revelionul Motorsportului"! Cei mai împătimiţi fani ai sportului cu motor au fost invitaţi să participe la competiţia care s-a vrut a fi o replică fidelă, dar din faţa calculatorului, a celebrei curse de 24 de ore de la Le Mans. Conform celor de la automarket.ro, au fost convocaţi cinci gameri din cinci ţări diferite care să participe la competiţia neobişnuită, în care rezistenţa fizică şi solicitarea psihică au fost duse la extrem. Cu toţii au reușit să treacă prin acest maraton în fața ecranelor, în simulatoare pe care a rulat Forza Motorsport 6. Cei cinci tineri au reușit să parcurgă virtual distanțe-record la volanul unor maşini care au câștigat categoria GTE-Pro la Le Mans 2016.

Cu toţii au intrat în Cartea Recordurilor cu o performanţă superioară faţă de cea a piloţilor adevăraţi. Cara Scott (Marea Britanie), Helene Cressot (Franța), Johannes Knapp (Germania), Lorenzo Facchinetti (Italia) și Jesus Sanchez (Spania) au reușit să simuleze cursa de la Le Mans, dar în 48 de ore, 29 de minute și 21 de secunde, timp în care au parcurs virtual 3015 tururi!

Reţeta pentru stabilirea acestui nou record mondial a fost una deosebită. De 32 de energizante, 146 de sticle de apă, 47 de sticle de băuturi răcoritoare și 3 kilograme de dulciuri au avut nevoie cei cinci gameri ca să nu-şi piardă îndemânarea, dar mai ales rezistenţa. Au avut voie să doarmă în reprize foarte scurte şi au intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai lung maraton de gaming auto.

Au fost două zile de Race Gaming într-un efort la superlativ. Rezistența acestor gameri este remarcabilă. Au fost implicați, concentrați și s-au distrat chiar și atunci când recordul a picat,

---a declarat Lena Kuhlmann, oficialul Guinness Book, după cursa inedită desfăşurată în Germania, la Koln. 

603 a fost media de tururi realizată de fiecare dintre cei cinci gameri, în condiţiile în care piloţi de top din lume parcurg în medie 140 de tururi în aproximativ 9 ore la volanul unei maşini adevărate pe circuitul de la Le Mans. Anul acesta, germanul Stefan Mucke şi-a îmbunătăţit performanţa şi a dat gata, în aproape 10 ore, 136 de tururi pe celebrul circuit. În total, cei cinci gameri au parcurs, virtual, 41.000 kilometri - ar fi putut da ocol Pământului pe la Ecuator!

Foto: automarket.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi