Cifre amețitoare ale cazinourilor asiatice la baccarat. Las Vegasul a picat pe locul doi

În top în ceea ce privește jocurile de cazinou, baccarat-ul rămâne un mister pentru multe săli de jocuri din America. Jocul de baccarat (foto: onlinecasinohex.ca) a prins fenomenal în cazinourile din Italia și Franța, dar un studiu a arătat că în ultimii 30 de ani jocul a cunoscut o dezvoltare imensă în Asia. 

Dar cât de mare este această industrie de baccarat?...Păi, spre exemplu, cazinourile din Asia au detronat Las Vegasul în 2006 și au realizat venituri mai mari decât orice alt oraș din lume! Anul trecut, 40 de cazinouri din Macau au realizat peste 88% din cele 33,2 miliarde de dolari de pe urma acestui tip de joc de noroc!

Cazinourile din Singapore și-au tras și ele partea leului și uneori au depășit și ele paradisul din Las Vegas Strip - unde se spune că mulți dintre vizitatori nici măcar nu cunosc regulile jocului. 18% din câștigurile respectivului cazinou au venit din jocurile de baccarat, cele mai multe venind din sloturi. Și asta pentru că în Las Vegas (foto: limoscanner.com) există mai multe sloturi decât mese de baccarat. 

Bill Zender, un fost responsabiul al jocurilor de noroc din Nevada, actualmente director executiv și consultant al unui lanț de cazinouri, a scris chiar o carte despre gestionarea jocurilor de cazino. Iar prima lui concluzie a fost aceea că baccarat-ul a înregistrat o creștere considerabilă în ultimii 40 de ani.

Descoperă aici plăcerea jocurilor de cazino cu dealeri live!

"Înainte de influxul de jucători asiatici, pentru a atrage oamenii interesați de joc, trebuia să ne îmbrăcăm frumos. Așa că pentru a avea mese mari, dealerii erau trași la indigo, iar femeile din jur aveau rochii de seară superbe. Eram niște James Bond..”, spune Zender, care admite că baccarat-ul a devenit aproape un joc preferat în Asia (foto: asia-gaming.com) datorită faptului că este adaptat preferințelor culturale ale zonei. 

Regulile sunt stricte, iar dealerii respectă un set fix de reguli care determină dacă va fi trasă o altă carte. Deci singura decizie pe care jucătorul o ia este mâna pe care pariază și cât de mult e dispus să parieze. Ceea ce face ca baccaratul să fie ”periculos” pentru cazinouri este faptul că, datorită sumelor mari pariate, jucătorii au potențialul de a câștiga bani mulți pe cheltuiala cazinoului.

Cât de mari sunt limitele pariurilor?...Zender citează cazinourile din Singapore, care acceptă pariuri de aproximativ 550.000 USD pe o singură mână! Asta spre deosebirile de cazinourile din Vegas, care acceptă pariuri de până la 150.000 de dolari. Cazinourile pot face milioane în câteva ore, dar la fel de bine pot pierde tot atât.

(foto: vitalvegas.com)

"De regulă le spun că riscul cazinoului este de 100 de ori mai mare decât pariul mediu. Deci, dacă un tip pariază pe o mână de 10.000 dolari, el ar putea câștiga 1 milion de dolari! Se poate întâmpla”, mai spune specialistul în baccarat. 

Cu toate astea, având în vedere potențialul ridicat de rentabilitate și experiența dovedită a bacarat-ului din întreaga lume, Zender spune că nimeni nu trebuie să fie surprins dacă multe cazinouri locale adaugă din ce în ce mai multe mese de bacarat în sală.

JOACĂ ACUM BACCARAT ONLINE CU DEALERI LIVE ȘI ÎNCASEAZĂ UN BONUS SPECTACULOS!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi