Christoph Daum: "Cu Polonia putem obține un rezultat la care puțini se așteaptă"

Daum are nevoie de cât mai mulţi suporteri la meciul cu Polonia. Va avea parte de tribune pline. Cel mai tare meci de până acum al României din preliminarii se va juca cu casa închisă. 

Ne-am pregătit foarte bine în aceste zile și sunt încrezător că putem obține un rezultat la care puțini se așteaptă. Întâlnim un adversar puternic, însă cred că prin forță grupului și printr-o bună organizare putem să obținem un rezultat bun. Lewandowski este un fotbalist extraordinar, ne vom luă măsuri împotrivă lui, dar nu putem pune doi sau trei jucători în marcaj la el. Am înțeles că meciul se va dispută cu casa închisă, acesta este un lucru care mă bucură. Avem nevoie de sprijinul suporterilor vineri seară,

---a spus Daum

Prosport scrie că selecţionerul României pregăteşte o formulă ofensivă pentru meciul cu Polonia, cu un singur închizător. Aseară, Daum a făcut un antrenament special cu jucătorii pe care îi va folosi de la nijloc în sus în meciul de vineri. Hoban - Adi Popa, Marin, Stanciu, Chipciu - Andone sunt jucătorii pe care Daum se gândeşte să-i trimită din primul minut pe teren. 

Christoph Daum are încă semne de întrebare în ceea ce priveşte apărarea. În centrul defensivei ar putea juca Vlad Chiricheş şi Dragoş Grigore, însă şi Cristi Săpunaru este luat în calcul. Cele mai multe probleme sunt legate de benzile laterale ale apărării. Benzar, Săpunaru, Toşca, Latovlevici şi Steliano Filip sunt variantele lui Daum. Filip a acuzat însă o accidentare la unul dintre antrenamente şi jucătorul lui Dinamo are şanse mici să fie titular. 

Cei de la Prosport au încercat să anticipeze formula gândită de Christoph Daum pentru meciul de vineri cu Polonia:  Tătăruşanu - Benzar, Chiricheş, Grigore, Latovlevici - Hoban - Adi Popa, Răzvan Marin, Stanciu, Chipciu - Florin Andone.

 

Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi