Christian Eriksen, plătit regeşte la Tottenham: 76 de mii de euro pe săptămână va câştiga danezul!

Pentru Christian Eriksen, vara lui 2016 a fost una perfectă. Danezul şi-a reînnoit înţelegerea cu Tottenham şi se va umple de bani. 76 de mii de euro pe săptămână va câştiga mijlocaşul în vârstă de 24 de ani, care a fost de acord cu un nou contract pe 5 ani. Eriksen va avea unul dintre cele mai mari salarii din Premier League. Doar "greii" Manchester City, Chelsea sau Manchester United îşi mai permit să plătească asemenea salarii. Discuţiile au durat câteva săptămâni, pentru că jucătorul danez avea oferte de la alte echipe din Premier League, dar şi din Spania. 

Eriksen, care câştiga până acum 35 de mii de euro pe săptămână la Tottenham, a fost transferat în 2013 de la Ajax pentru 13,4 milioane de euro şi a marcat pentru trupa antrenată de Mauricio Pochettino 30 de goluri în toate competiţiile. 

Suntem foarte mulţumiţi de el. Eriksen este un jucător extrem de important pentru noi. A dovedit asta în toate meciurile jucate până acum în triocoul lui Tottenham,

---a spus Mauricio Pochettino

Tottenham va juca în grupele Champions League. A fost repartizată la tragerea la sorţi în Grupa E, alături de Leverkusen, ŢSKA Moscova şi AS Monaco. Ultima a făcut instrucţie cu bogaţii de la PSG, 3-1, în ultima etapă jucată în Ligue 1, iar Pochettino le-a transmis şefilor săi că mai are nevoie de jucători. I-ar fi plăcut Sadio Mane, dar Liverpool i l-a "furat" de sub nas pe jucătorul senegalez. 35 de milioane de euro a plătit Liverpool lui Southampton pentru fotbalistul în vârstă de 24 de ani.  

Avem jucători ca Eriksen, Son Heung-min sau Erik Lamela. Toţi au un simţ al porţii dezvoltat. Dar mi-aş dori un jucător precum Sadio Mane, de la Liverpool. Îmi place la nebunie acest tip de jucător, care poate fi letal în toate fazele de atac,

---a mai declarat antrenorul lui Tottenham

Foto: thesun.co.uk

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi