CHRIS FROOME n-a pedalat în gol. Britanicul a bătut tot anul ăsta în Turul Franței și a câștigat competiția pentru a treia oară în carieră!

Cristopher Froome a făcut "hat-trick"-ul în Turul Franței. După victoriile din 2013 și 2015, britanicul s-a impus de o manieră categorică în acest an. Froome și-a dominat toți adversarii, indiferent de profilul cursei în care s-a alergat, plat, coborâre, contratimp individual sau cățărare. Rutierul britanic a fost și protagonistul celei mai tari faze din acest an din Turul Franței. Rămas fără bicicletă după un accident, britanicul a luat-o...la pas pe traseul de cățărare! A strâns din dinți și a mers mai departe chiar și după ce în penultima etapă s-a lovit rău și a ajuns plin de răni la sosire.

Froome a fost urmat în clasamentul general de francezul Romain Bardet și de columbianul Nairo Quintana. Cel mai rău în acest an a pățit-o câștigătorul din 2007 și 2009, Alberto Contador. Spaniolul s-a lovit rău după o căzătură, chiar în prima etapă, și a fost nevoit să abandoneze cursa. Tot la capitolul dezamăgiri s-a remarcat un alt spaniol, Alejandro Valverde. Câștigător de etape în Turul Italiei și Turul Franței, Valverde a terminat anul ăsta pe locul 6 în clasamentul general.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi