CHPCIU s-a prezentat în fața fanilor lui Anderlecht: "Sunt foarte bucuros să fiu aici, la cel mai mare club din Belgia"

Chipciu a devenit oficial jucătorul lui Anderlecht. La puține momente de la semnarea contractului, internaționalul român s-a prezentat în fața fanilor. 3,5 milioane de euro a plătit Anderlecht pentru fostul jucător al Stelei.

Salut! Numele meu este Alex Chipciu. Tocmai am semnat cu Anderlecht. Sunt foarte bucuros să fiu aici, la cel mai mare club din Belgia. Vreau să joc cât mai bine pentru echipă și să câștig multe trofee!",

---le-a transmis Chipciu fanilor lui Anderlecht,  pe contul de socializare al clubului

Chipciu va câștiga în Belgia 700 de mii de euro pe sezon, dublu față de cât lua în Ghencea. Chipciu i-a băgat în conturi lui Gigi Becali 2,5 milioane de euro. Anderlecht îi va mai plăti patronului Stelei incă 500 de mii, în cazul atingerii obiectivelor stabilite pentru noul sezon. Alți 500 de mii de euro au ajuns la FC Brașov (fosta echipă a lui Chipciu), bani care reprezintă procentul din vânzarea jucătorului la o altă echipă.

Alexandru Chipciu a participat astăzi la sesiunea foto care a avut loc cu jucătorii lui Anderlecht. Poza de grup a fost postată pe site-ul oficial al clubului.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi