Chivu ar putea urca în ”barca” lui Burleanu! Becali: ”Mă retrag din fotbal!”

Susținător al lui Ionuț Lupescu la alegeri, Cristi Chivu ar putea intra în ”echipa” lui Răzvan Burleanu! După plecarea lui Adi Mutu la Voluntari, postul de manager general la națională a rămas vacant, iar acum Cosmin Contra caută un înlocuitor. Selecționerul României a pus ochii pe Chivu, cel care după alegeri a lăsat să se înțeleagă că poate candida pentru șefia FRF peste patru ani. 

Selecționerul României le-a transmis dorința sa celor din staff-ul federației, acum urmând ca Burleanu și ai lui să decidă în privința fostului mare internațional. Fostul căpitan al naționalei nu prea știe ce să facă acum - să își abandoneze foștii colaboratori sau să accepte, dacă i se va oferi ocazia, postul de manager general. În condițiile în care Chivu va refuza, Contra are și varianta de rezervă - Mirel Rădoi. 
  
"Da, m-am gândit, vreau să vorbesc și cu Mirel Radoi. Pentru că el a venit pe același post la naționala de tineret și poate va accepta. Este o idee cu Radoi, așadar. Vreau să vorbesc cu el și să vedem ce spune, cum vede el viitorul proiect al naționalei", a spus Contra la Digisport. Rădoi este un nume în privința căruia Burleanu nu prea are ce comenta.

La o zi după realegerea lui Răzvan Burleanu în fruntea FRF, Ion Crăciunescu a făcut pasul înapoi după ce săptămâna trecută a spus că va pleca din țară dacă nu se schimbă nimic în frunte federației.

”Când am aflat că Burleanu a ieșit președinte a fost "așa, și?!"...Nu-mi poate confisca Burleanu tot ce am făcut în fotbal. Nu sunt supărat, am alte priorități în viață, iar alegerile de la FRF sunt la rubrica "diverse". Într-o țara democratică, nu pot decât să accept votul. Lupescu a făcut greșeli, s-a apucat prea târziu de campanie și a plătit scump pentru asta", a spus Craciunescu. 

Valeriu Iftime a fost unul dintre susținătorii lui Burleanu la alegerile de ieri. Patronul lui FC Botoșani a spus că, inițial, a avut șiel rețineri la adresa actualului șef al FRF, dar că s-a ”sucit” atunci când s-a convins ce salariu are Burleanu. "Cineva, dintr-o televiziune, mi-a zis că Burleanu are 15.000 de euro pe lună la FRF! Eu i-am zis:

"Dacă are 15.000 salariu pe lună, eu declar că e nesimțit și nu-l mai ajut în viața mea. Așa că l-am întrebat. Am văzut apoi fluturașul de salariu și are 4.300 de euro", a dezvăluit Iftime într-o intervenție la Digisport.

În schimb, Gigi Becali a ”explodat” după aflarea rezultatului alegerilor, finanțatorul lui FCSB anunțând că se retrage din fotbal. ”Nu mă mai implic, nu mai am niciun fel de tangență. Vasile Geambazi va lua cheile de la mine. Atâta timp cât  e votat un om ca Burleanu, eu nu mai am de-a face cu fotbalul. Am luat această hotărâre. O să dau comunicat. Dacă vreți este și un protest, dacă ne comandă fotbalul feminin și futsalul...
  
Mă retrag! De ce?...Pentru că ei pot spune așa: ”Treci la Comisii, te depunctăm!”. Uite că nu poți, m-am retras! Eu nu mai sunt la Steaua. Nu mai finanțez, nu mai am nicio legătură. Este oficial. M-am retras, ca să pot spune ce vreau eu. Ei vor să ne pună pumnul în gură" a spus Gigi Becali la Antena 3. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!