Chiricheș, ca și plecat de la Napoli. Colegul Ghoulam se mută la o echipă uriașă

În urmă cu doar câteva zile, presa din Italia scria că Vlad Chiricheș este pe punctul de a semna un nou contract cu Napoli. "Românul a ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până în 2022, lipsește doar anunțul oficial", anunța presă italiană la finalul lui 2017. S-ar putea, însă, ca acest anunț să nu se mai facă...Și asta după ultimul eșec al napoletanilor, eliminați cu 2-1 de Atalanta din Cupa Italiei. 

La eșecul dureros înregistrat chiar în fața propriilor suporteri a ”participat” cu succes și Chiricheș (foto: sscnapoli.it). Fundașul român a fost găsit principalul vinovat pentru eliminare de aceeași presă italiană, după ce acesta a greșit la ambele goluri marcate de oaspeți. "A greșit incredibil la golul lui Gomez, care a închis meciul. O eroare fatală pentru echipa să, urmată de o altă ezitare cu care și-a ruinat colegii", scrie Tuttomercatoweb.

Publicația i-a acordat fundașului român nota 5 - cea mai mică primită de toți jucătorii care au fost pe teren. Vlad Chiricheș a ajuns la Napoli în 2015 după ce a fost transferat de la Tottenham. Fundașul naționalei se va opera în pauza de iarnă pentru a scăpa de problemele cu umărul și are timp să se gândească la un transfer. 

Căpitanul echipei naţionale (foto: sportpictures.eu) a revenit în vizorul celor de la Trabzonspor, conform presei din Turcia. "Chiricheş este foarte aproape de Trabzonspor", scrie Aspor, care notează că bașkanii echipei sunt dispuși să plătească lui Napoli maxim 5 milioane de euro pentru Chiricheș, de care s-a interesat la un moment dat și AS Roma.

În schimb, la mare preț în echipa lui Maurizzio Sarri a ajuns Faouzi Ghoulam. Conform celor de la Daily Express, fundașul algerian ar fi ajuns la un acord cu Manchester United, suma transferului urmând să ajungă undeva la aproximativ 60 milioane de euro! Internaționalul algerian în vârstă de 26 de ani a avut o evoluție uimitoare în ultima perioadă și i-a atras tenția lui Jose Mourinho. Se așteaptă ca transferul să fie oficializat în cel mai scurt timp. Și asta pentru că Napoli i-a găsit deja înlocuitor lui Ghoulam (foto: sscnapoli.it) - Alejandro Grimaldo, de la Benfica. 

United s-au resemnat să-l piardă Daley Blind, care se apropie de încheierea contractului. În plus, englezii scriu că și Luke Shaw se pregătește să plece de pe ”Old Trafford”, condiții în care Man United va plăti fără nicio problemă banii pentru Ghoulam. 60 milioane de euro este o sumă extrem de mare pentru un fundaș, dar disperarea este mare pentru ”The Special One”, extrem de nemulțumit de evoluția echipei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi