Chipciu "l-a trimis" pe Steven Defour în Anglia, la Burnley/Fiorentina l-a luat pe Cristian Tello de la Barca

Micuţa Burnley a promovat anul ăsta în prima ligă engleză, unde nu vrea să se facă de ruşine. A făcut deja prima mişcare importantă şi l-a transferat pe Steven Defour de la Anderlecht. Belgienii au stat puţin pe gânduri, dar până la urmă l-au cedat pe Defour. La mijloc îl au deja pe Chipciu, iar alături de român va mai ajunge încă un jucător vara asta. Anderlech îl vrea pe Stanciu, dar stelistul e dorit şi de spaniolii de la Celta Vigo.

Belgianul a fost foarte aproape de un transfer în Anglia şi în urmă cu doi ani - Everton şi Manchester United l-au vrut atunci. Aproape 9 milioane de euro a plătit Burnley pentru Defour, record absolut în istoria clubului potrivit presei engleze! Steven Defour, care a semnat un contract pe trei ani, are 46 de selecţii la naţionala Belgiei, alături de care a participat la Mondialul din 2014. E obişnuit să câştige titluri - a luat două în Portugalia cu FC Porto, dar şi cu Standard Liege, echipă antrenată în trecut de Mircea Rednic şi Ladislau Boloni. 

În ziua în care Burnley abia a făcut rost de banii pentru Defoe, Liverpool a refuzat 35 de milioane de euro pentru Benteke! Crystal Palace era de acord să plătească imediat 27 de milioane, dar şefii lui Liverpool nu au fost de acord cu suma propusă. Undeva la peste 40 de milioane de euro vrea Liverpool pentru Benteke, jucător care nu mai face parte din planurile antrenorului Jurgen Klopp. 80 de milioane de euro a cheltuit până acum Liverpool vara asta pe transferuri.

Şi Fiorentina lui Tătăruşanu a "mutat". L-a convins pe Cristian Tello, de la Barcelona, să se mute în Italia. 500 de mii de euro a plătit Fiorentina pentru Tello, care a venit sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare după un an, când italienii ar trebui să achite 8 milioane de euro - clauza jucătorului la Barca. 

Foto: sportmagazine.knack.be

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi