Chinezii ne cumpără tot fotbalul. Nu te-ai fi aşteptat la aşa ceva!

În dorinţa de a face din campionatul lor unul dintre cele mai puternice din lume, chinezii au început să transfere jucători de top. Totul a început cu Lavezzi, pe care îl plătesc cu 15 milioane de euro pe an, iar apoi lista a fost completată de Hulk, Ramires, Jackson Martinez şi Alex Teixeira. Au urmat Gervinho, Fredy Guarin, Paulinho, Demba Ba, Asamoah Gyan şi Oscar. Pentru fostul jucător al lui Chelsea, Shanghai SIPG a plătit aproape 70 de milioane de euro! 

Chinezii continuă revoluţia fotbalistică şi acum vor şi arbitri!! Au pus ochii pe unul dintre cei mai buni "centrali" de la Pierluigi Collina încoace, actualul şef al arbitrilor UEFA. Mark Clattenburg este dorit acum de chinezi să facă "ordine" pe teren în fotbalul lor! Premiat cu titlul de cel mai bun arbitru din 2016 la Gala Globe Soccer Awards de la Dubai, englezul nu a fost scăpat din ochi de doi trimişi ai federaţiei chineze de fotbal. Presa din Anglia scrie că prezenţa acestora nu a fost întâmplătoare, chinezii încercând să dea o nouă lovitură de imagine şi să revoluţioneze fotbalul din ţara lor. 

Mutarea ar veni ca o continuare a măsurilor luate de chinezi pentru a populariza un campionat care în trecut a fost lovit de multe probleme de corupţie şi meciuri aranjate pentru pariuri! Iar Clattenburg este văzut drept omul perfect pentru a garanta integritatea competiţiei. Acesta a arbitrat cele mai importante partide din acest an, iar în urmă cu patru ani a fost garantul finalei olimpice de la Londra, câştigată de Mexic. 

În vârstă de 41 de ani, Mark Clattenburg (Foto: Sportpictures.eu) e destul de darnic pe teren...A acordat în acest an 74 de cartonaşe galbene şi 3 roşii în meciurile pe care le-a arbitrat. Voi aţi jucat în ultima vreme la pariuri live pe cartonaşe acordate în timpul regulamentar?..

Cauți o agenție de pariuri unde să joci pariuri de valoare? Încearc-o pe aceasta!

Iată mai jos meciurile de referinţă arbitrate de Mark Clattenburg în ultimii 4 ani. 

2012: Finala Cupei Ligii Angliei, Cardiff City - Liverpool 2-2 (2-3 după penalty-uri) 
2012: Finala Jocurilor Olimpice de la Londra, Brazilia - Mexic 1-2 
2013: Finala "Community Shield", Manchester United - Wigan 2-0
2014 Supercupa UEFA, Real Madrid - Sevilla 2-0
2016 Finala Cupei Angliei, Crystal Palace - Manchester United 1-2 
2016 Finala Champions League, Real Madrid - Atletico Madrid 1-1 (5-3 după penalty-uri)
2016 Finala Euro, Portugalia - Franţa 1-0

Mark Clattenburg a ratat şansa să urce pe scenă la Dubai alături de super-starul pe care l-a arbitrat în finala de la Euro 2016 doar 25 de minute. Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului, dar nu a putut fi prezent la gală. Starul Realului şi al naţionalei Portugaliei a trimis un mesaj video.."Oamenii care încă se îndoiesc de mine, de Real Madrid şi de naţionala Portugaliei nu au niciun argument. Am câştigat tot ce se putea câştiga", a afirmat Ronaldo, prin intermediul unei înregistrări video. 

Lui Clattenburg se pare că i-a fost propus chiar şi postul de şef al arbitrilor în China, numai ca acesta să accepte propunerea incredibilă a asiaticilor. Ar fi pentru prima dată în istoria fotbalului când un arbitru din Europa s-ar muta în alt campionat, de pe alt continent! 

Crezi că în urma acestor investiţii masive făcute până acum, chinezii au vreo şansă să câştige un mare trofeu în următorii ani? 

 

Foto: wikipedia.org

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!