Chinezii de la SunCity atacă la baionetă piața japoneză a jocurilor de noroc

Cel mai mare operator din Macau, singura zonă din China unde jocurile de noroc nu sunt ilegale, intenționează să dea lovitura pe piața din Japonia. SunCity Group (foto: ggrasia.com) a anunțat că e dispusă să cheltuiască miliarde de dolari pe piața cazinourilor din Țara Soarelui Răsare. 

Bloomberg a raportat că Suncity Group caută în prezent parteneri activi pentru afacerea de 10 miliarde de dolari planificată în Japonia. ASta, bineînțeles, dacă autoritățile japoneze le vor acorda licența pentru cazinou chinezilor. Motivul din spatele acestei mișcări a fost dorința de stabilitate în ceea ce privește veniturile, potrivit CEO-ului Suncity, Andrew Lo.

"Extinderea activității este principala noastră țintă în următorii ani. Pentru asta avem în vedere inclusiv afaceri în domeniul hotelier, al restaurantelor și locurilor de agrement pentru tineret, dar și achiziționarea mai multor terenuri de golf. Așa vom reuși să atragem mai mulți clienți, îi vom face să se simtă atrași de noi”, a declarat Lo. 

Jocurile de noroc VIP ale SunCity (foto: suncity-group.com) din Macau au suferit în ultimii ani după ce Beijingul a lansat o represiune fără precedent împotriva corupției din țară. Pentru asta, Guvernul chinez a fost de acord cu extinderea activității în alte jurisdicții - asta pentru a diminua și dependența jucătorilor, extrem de crescută în ultima vreme.

Deschide cont și joacă la cazinoul online recomandat de PariuriX! 

Având girul Guvernului, cei de la SunCity au încheiat deja un parteneriat cu Vina Capital din Vietnam, dar și cu Chow Tai Fook Enterprises - din Hong Kong, pentru construirea unui resort de lux de 4 miliarde de dolari care va fi inaugurat în 2019. 

În ciuda planurilor agresive de extindere, Andrew Lo a declarat că rămâne optimist în ceea ce privește afacerea de bază din Macau (foto: macaubusiness.com) și că se așteaptă ca segmentul VIP să iasă din criză. Iar ultimele statistici îi dau dreptate CEO-ului SunCity. Veniturile jocurilor de noroc din Macau au învins așteptările analiștilor după ce au înregistrat o creștere de 24% în ultima lună.

(sursa: calvinayre.com)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!