Chinezii au luat-o razna! Îi oferă lui Wayne Rooney 823 000 euro pe săptămână!

Chinezii se joacă cu banii! Sunt gata să-i ofere un salariu fabulos, de 823 de mii de euro pe săptămână lui Wayne Rooney!! Guangzhou Evergrande, echipă antrenată de campionul mondial Luiz Felipe Scolari, şi Beijing Guoan sunt cluburile care au uimit o lume întreagă cu oferta lor. 

Transferul lui Rooney ar fi o a doua mare lovitură după ce săptămâna asta Shanghai SIPG l-a transferat pe brazilianul Oscar de la Chelsea pentru 60 de milioane de euro, cu un salariu săptămânal de 470 de mii de euro. Un alt jucător dorit în China este Carlos Tevez. Starul Bocăi Juniors e aşteptat la Shanghai Shenhua cu un salariu de 723 de mii de euro pe săptămână! 

Beijing Guoan a mai încercat să-l aducă pe Rooney vara asta, atunci când chinezii au avut o rundă de negocieri cu agentul starului englez, Paul Stretford. Rooney a fost de acord ca acesta să vorbească cu chinezii după ce Jose Mourinho a declarat că nu-i mai poate garanta locul de titular în echipă. Ulterior, afacerea a căzut.

Presa din Anglia scrie că Rooney nu va pleca iarna asta pentru că urmăreşte să doboare un record - are 248 de goluri şi e e la doar două reuşite distanţă de Sir Bobby Charlton în clasamentul golgheterilor all-time, record care e în picioare de 43 de ani!! În vârstă de 31 de ani, Wayne Rooney o costă pe Manchester United 11,7 milioane de euro pe an. 

 

Foto: Abaca/Hepta/Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi