China, tărâmul făgăduinţei: Alexis Sanchez - atras cu un salariu de 600 mii de euro pe săptămână!

Manuel Pellegrini a ajuns în China, unde e tratat ca un împărat de şefii lui Hebei. Aceştia i-au dat mână liberă la transferuri, iar Pellegrini nu a stat pe gânduri - acum îl vrea la echipă pe starul lui Arsenal, Alexis Sanchez. Atacantul chilian nu şi-a prelungit până acum contractul cu echipa antrenată de Arsene Wenger şi e atras în China cu o ofertă colosală. 600 de mii de euro pe săptămână i-au oferit chinezii de la Hebei lui Alexis! 

Presa din Anglia scrie că Pellegrini a vorbit la telefon cu atacantul lui Arsenal spunându-i: "Vino să scriem istorie în China!"

Dacă Alexis Sanchez vrea să vină, este aşteptat cu braţele deschise. Şi mâine e binevenit la echipă, unde îl aşteaptă un viitor mare şi garanţia că va fi tratat cu mult respect,

---a declarat Pellegrini

La Hebei, Sanchez va avea o companie selectă - acolo joacă deja Gervinho, fostul jucător al lui Arsenal, şi argentinianul Lavezzi, care a lăsat-o vara asta pe PSG pentru un salariu de şeic la chinezi. Ajuns la 31 de ani, fostul star al lui PSG e plătit la Hebei cu 587 de mii de euro săptămânal!!

Alexis Sanchez a venit şi în România - în 2012 a jucat într-un amical cu Dinamo, pe vremea când evolua la Barcelona. (Foto: Sportpictures.eu). Dinamo a pierdut atunci cu 2-0, goluri Lionel Messi şi Ibrahim Affelay.

Pas cu pas, Alexis Sanchez şi-a şlefuit cariera cu foarte multă inteligenţă. A început la cluburi mari din America de Sud. După aceea a jucat în Italia şi Spania, iar acum joacă în cel mai puternic campionat al lumii. Alexis a gândit întotdeauna lucrurile în mod corect.

Fotbalul din China este în mare creştere, iar interesul jucătorilor de top este din ce în ce mai mare pe zi ce trece. Poate că în acest moment e greu ca un jucător de elită din Europa să vină în China, dar va veni vremea când toată lumea va înţelege că aici sunt proiecte mari, foarte ambiţioase şi foarte bine puse la punct. Sunt convins că Alexis se va gândi bine,

---a mai spus Pellegrini 

 

Foto: arsenal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi