Chilwell, asul din mâneca lui Ranieri. Puştiul minune are tupeu: a refuzat-o pe Liverpool!

Leicester a reuşit să-l convingă pe puştiul minune din naţionala U21 a Angliei, Ben Chilwell să rămână la echipă. Lui Claudio Ranieri nu i-a fost uşor să-l convingă pe Chilwell - Jurgen Klopp îl aştepta la Liverpool cu un contract pe cinci ani. Aproape 8 milioane de euro a oferit Liverpool pentru noul star al lui Leicester, dar în cele din urmă puştiul de 19 ani a refuzat. 

Ca să-i arate aprecierea de care se bucură, Ranieri l-a trimis in teren din primul minut pe Chilwell în amicalul de cinci stele cu Celtic. Iar internaţionalul de tineret al Angliei nu a dezamăgit - a marcat golul victoriei la penalty-uri, iar Leicester s-a impus cu 6-5. Campionii Angliei au făcut anunţul pe site-ul clubului. Claudio Ranieri e super-încântat.

Este o veste fantastică pentru noi. Ben este un jucător cu un mare viitor și sunt foarte fericit că va fi în continuare alături de noi,

a spus Ranieri

Ca mai toate echipele mari care se respectă, Leicester a plecat în turneu peste Ocean, unde campionii Angliei se pregătesc de amicalul anului, împotriva bogaţilor Franţei de la PSG.

https://www.thesun.co.uk/sport/football/premierleague/1518914/leicesters-england-under-21-star-ben-chilwell-snubs-7m-liverpool-move-by-signing-5-year-contract-with-prem-champions/

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi