Share

CHIEVO vs. AS ROMA, Capitolinii sunt la două victorii de un nou sezon în grupele CL

Fotbal Italia

Cota: 1.60

Adaugat de: Admin

20 Mai 2017 01:05 846 0
Logo Chievo Verona
Logo AS Roma
Chievo Verona
AS Roma
VS
19:00 20 Mai 2017
Serie A

Analiză și informații pentru Chievo Verona v AS Roma

CHIEVO e pe 13 în Serie A şi a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul în acest sezon, acela de a evita retrogradarea şi a mai bifa o nouă stagiune în elita fotbalului Italian. Cât despre alte obiective mai măreţe, nu cred că ar fi cazul să amintim când vine vorba de gruparea din Verona.

AS ROMA va încheia un nou sezon fără titlu în Serie A, însă mai are de îndeplinit un obiectiv, acela de a termina pe poziţia secundă pe care o ocupă în momentul de faţă, ultima care duce în grupele Champions League în stagiunea următoare. Şi cum mai sunt două etape de jucat în Italia iar Napoli e la doar un punct în urmă, Capitolinii au soarta acestui final de campanie în mâinile lor. 

Pont Chievo Verona VS AS Roma: Câştigă AS Roma la Handicap -1

Chievo a lăsat total piciorul de pe acceletatie după ce s-a văzut salvată de la retrogradare, dovadă fiind ultimele rezultate pe care le-a obţinut în campionat. Echipa din Verona are o singură victorie în ultimele 8 partide din Serie A, 2 egaluri şi nu mai puţin de 5 înfrângeri. Roma în schimb e o echipa de cu totul alt calibru, şi a demonstrat asta în ultimele 3 victorii din 4 posibile, în care a înscris cel puţin 3 goluri. Şi un detaliu deloc de neglijat e faptul că ultimele 2 jocuri de campionat au fost câştigate cu 4-1 pe terenul lui Milan şi 3-1 acasă cu campioana Juventus. În deplasare Roma are 6 victorii la rând în Serie A, toate la o diferenţa de minim două goluri, iar în ultimele 5 deplasări a înscris cel puţin de 3 ori. Ţinând cont de circumstanţele din momentul de faţă, mă aştept că gruparea din capitala Italiei să se impună şi în partida din această rundă, pe care mă aştept să o câştige tot la o diferenţa de minim două goluri.

Pont pariuri: Câştigă AS Roma la Handicap -1

Miza: 10/10

Cota: 1.60

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Admin

Ponturi:

32

Castigate:

20

Pierdute:

11

Anulate:

0

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici