"Chicharito", din nou interesant pentru englezi. Liverpool și Tottenham se bat pentru el

Javier Hernandez a devenit din nou interesant pentru marile cluburi din Anglia. Împrumutat în 2014 de man United la Real și apoi vândut, un an mai târziu, la Leverkusen, atacantul mexican este dorit acum de Tottenham și Liverpool. Afacerea s-ar putea face foarte repede, scrie presa din Anglia, în condițiile în care spaniolii de la Vanlencia și-au manifestat și ei interesul pentru jucătorul în vârstă de 28 de ani.

"Chicharito" a ocupat locul 4 în 2015 în topul marcatorilor din Bundesliga, cu 17 reușite, iar sezonul ăsta . e deja în top 10, cu 5 reușite. Evoluțiile sale l-au convins pe antrenorul lui Tottenham, Mauricio Pochettino, care vrea să-i relanseze cariera atacantului mexican. Și Klopp și-a descoperit brusc interesul pentru Hernandez, dar Liverpool trebuie să se grăbească. Valencia a trimis deja o ofertă concretă pe adresa lui Bayern Leverkusen pentru atacantul mexican - spaniolii sunt dispuși să achite clauza de reziliere în valoare de 40 de milioane de euro. În plus, îi oferă lui "Chicharito" un salariu dublu față de cât primește acum. 

Cumpărat anul trecut în august cu 8,7 milioane de euro de la Manchester United, Hernandez a marcat până acum 33 de goluri în 60 de meciuri pentru Leverkusen, cu care mai are contract până în 2018. Anul ăsta, putea fi și mai sus în clasamentul golgheterilor, dar atacantul de 28 de ani nu a mai marcat de 12 meciuri. Chiar și așa, Klopp e hotărât să-l aducă la Liverpool, forțat fiind și de accidentarea starului Daniel Sturridge. 

De partea cealaltă, Tottenham vrea să-i aducă un partener pe măsură în atac lui Harry Kane. Transferat vara asta de la AZ Alkmaar pentru 20,2 milioane de euro, olandezul Vincent Janssen nu a dat randamentul scontat și nu prinde echipa lui Pochettino. 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi