Chicago Bulls - Boston Celtics; vezi cum faci profit SIGUR de 40 ron, indiferent de cine va câştiga partida!

În United Center din Chicago se va disputa de la ora României 5:30 meciul zilei din NBA. Chicago Bulls va disputa primul meci din acest sezon, în timp ce Celtics vine după victoria de noaptea trecută cu Nets (122:117), partidă în care Tomas a reuşit 25 de puncte.

chicago-bulls.jpg

Datorită faptului că este cel mai interesant meci al acestei nopţi din NBA m-am gândit să-ţi arăt cum poţi câştiga 100% sigur suma de 40 RON, indiferent de rezultatul final al partidei din United Center. Nici măcar nu este nevoie să deschizi cont la vreo casă de pariuri online. Dacă ai deja cont la netbet.ro şi unibet.ro este suficient, cu condiţia ca la cea de-a doua să nu fi pariat până acum de pe mobil şi să nu fi profitat de promoţia specială de la NetBet pentru startul sezonului de NBA.

Cum procedezi pentru a plasa un pariu 100% fără risc pe Bulls - Celtics

  1. Intri pe unibet.ro şi plasezi PRIMUL PARIU DE PE MOBIL cu o miză de 50 RON pe Boston Celtics - echipa învingătoare (cota 1.82 în acest moment)
  2. Intri pe ACEST LINK şi dai click pe butonul ÎNSCRIERE (atenţie, să fii logat în contul Netbet).
  3. Intri pe netbet.ro în secţiunea baschet NBA şi pariezi 40 RON pe Chicago Bulls - Money Line (cota 2.00 în acest moment).

Beneficiezi de cele 2 oferte dacă pariul de la Unibet este primul plasat de pe mobil, iar cel de la Netbet este primul plasat după ce s-a făcut înscrierea.

Ce se întâmplă în funcţie de rezultatul partidei:

  1. Dacă va învinge Chicago Bulls la netbet.ro vei avea în cont 80 RON cash, iar la unibet.ro vei primi bonus 50 RON. Ai pariat 90 RON şi ai în total în cele 2 conturi 130 RON.
  2. Dacă va învinge Boston Celtics la netbet.ro vei primi în cont cei 40 RON sub formă de pariu gratuit, iar la unibet.ro vei avea 91 RON. Ai pariat 90 RON şi ai în total în cele 2 conturi 131 RON.

După cum se poate observa se obţine un profit de 40 RON fără nici cel mai mic risc de a pierde vreun ban!

Ce trebuie să ştii despre eventualele bonusuri:

  • Dacă vei primi bonusul de 50 RON de la unibet.ro vei avea de făcut un rulaj de 150 RON pe cote de cel puţin 1.40 în decurs de maxim 30 de zile
  • Dacă vei primi pariul gratuit de 40 RON de la netbet.ro va trebui să-l pariezi pe o cotă de minim 2 în decurs de 7 zile de la creditare.

În cazul în care n-ai cont la cele 2 case de pariuri ţine cont că deschizând cont după accesarea link-urilor unibet.ro şi netbet.ro vei beneficia de 2 oferte exclusive: pariu 100% fără risc până la 150 RON (în loc de 50%) la Unibet şi bonus 100% până la 450 RON la prima depunere (în loc de 100% până la 500 RON) la Netbet.

Sursă foto: USA TODAY Sports

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi