Chestionar pentru pariori - Infografic pariuri sportive

Pariurix.com cea mai activa comunitate de pariori din Romania va invita sa completati un chestionar destinat pariorilor romani. Va fi primul infografic realizat special pentru pentru pariori si va contine o multime de date importante si interesante.

pariurix.png

Printre date vom afla care este varsta pariorilor din Romania si ce studii au acestia. Vom vedea care sunt cotele medii jucate si sumele medii jucate pe bilete. Vom sti daca se joaca mai mult bilete cu un singur meci sau bilete combo.

Veti putea vedea cine a cumparat ponturi si cine doreste sa cumpere ponturi. Nu am lasat la o parte nici problemele cauzate de pariuri, asadar vom sti cati dintre pariori sunt afcetati in viata sociala pentru ca joaca la pariuri.

Nu lipsesc nici informatiile legate de strategiile de pariuri, targetul pariorilor si pe ce se bazeaza succesul in pariuri.

Pentru ca rezultatul acestui chestionar sa fie cat mai precis avem nevoie de un numar cat mai mare de pariori sa completeze urmatorul chestionar : Chestionar pentru pariori.

Va rugam sa distribuiti mai departe link-ul spre acest articol pentru a informa cat mai multi pariori de existenta acestui chestionar. Cu siguranta cu totii ne dorim date cat mai exacte, acest lucru este posibil doar prin implicarea unui numar mare de pariori. La ora actuala suntem aproape 1000 de pariori care am completat acest chestionar. Completeaza-l si tu, iti ia doar cateva minute.

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!