”Cheltenham Festival 2017” a îmbogățit operatorii de pariuri sportive!

Când vorbim de curse de cai, ”Cheltenham Festival” este fără îndoială unul dintre cele mai importante evenimente ale anului. De altfel britanicii pariază sume enorme de bani pe acest festival, ceea ce doar în doar câteva zile poate aduce caselor de pariuri fie un profit enorm, fie o gaură serioasă în buget.

Pariază pe curse de cai chiar acum! 

În 2016 toți spuneau că titlul câștigat de Leicester în Premier League a adus cel mai mare impact negativ asupra câștigurilor operatorilor de pariuri, când de fapt adevărata ”pagubă” a fost cauzată de către ”Cheltenham Festival 2016”, ediție în care aproape toate cursele s-au încheiat cu victoria unuia din principalii 3 favoriți. Astfel casele de pariuri britanice au pierdut atunci nu mai puțin de 60 de milioane de lire din cauza acelor rezultate foarte previzibile, așa cum am relatat și AICI.

Dar știți cum se zice, roata se învârte, iar acum după ediția din 2017 bookmakerii își freacă mâinile de bucurie. Conform publicației online The Mirror, doar șapte din cele 29 de curse desfășurate pe durata celor 4 zile de concurs s-au încheiat cu victorii ale favoriților. Din cauza rezultatelor de anul trecut, mai mult ca oricând s-au jucat sume mari pe favoriți, iar astfel operatorii de pariuri din Regat s-au scos cu un profit de peste 20 de milioane de lire, deși aceasta este abia o estimare inițială. Nu au fost încă oferite cifre oficiale, iar de aceea este posibil ca profitul real să fie mult mai mare de atât. Oricum aceasta este o dovadă bună că ”ulciorul nu merge de multe ori la apă”.

Dacă vrei să afli cum se analizează corect o cursă de cai, accesează acest link: https://pariurix.com/cum-se-pariaza-pe-curse-de-cai.html

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi