Chelsea vs PSG - pariu GRATUIT de până la 50 RON la Sportingbet!

În această seară de la ora 21:45 pe Stamford Bridge Chelsea şi PSG se vor lupta pentru un loc în sferturile de finală din Liga Campionilor.  Parizienii au avantaj după succesul din tur cu 2:1, dar londonezilor le este suficient şi un succes cu scorul de 1:0 pentru a se califica. La un astfel de meci Sportingbet.ro (D. ONJN 2163 / 28.08.2015) vine cu o promoție pe măsură prin care vă oferă un pariu fără risc de până la 50RON!

psg-real.png 

Tot ce trebuie să faci este să plasați pre-meci (înainte de fluierul de start) un pariu single pe partida Chelsea vs PSG. Dacă acest pariu va fi pierdut vei primi înapoi integral suma mizată, în limita a 50 RON.

Termeni şi condiţii

  • Oferta este valabilă atât pentru clienţii care au cont, cât şi pentru cei intră acum pe sportingbet.ro şi deschid unul.
  • Oferta este valabilă doar pentru PRIMUL pariu plasat pre-meci pe disputa PSG v sChelsea
  • Bonusul este acordat doar dacă pariul este pierzător și va fi egal cu miza acelui pariu, în limita a 50 RON.
  • Eventualul bonus va fi adăugat în cont în cel mult 48 de ore de la terminarea partidei.
  • Întreaga sumă creditată ca şi bonus trebuie rulată de 5 ori pe cote de minim 1.50. Pariurile nule nu se iau în considerare la rulaj. Ai la dispoziție 30 de zile pentru a îndeplini condițiile de rulaj; în caz contrar bonusul va fi anulat.
  • Dacă n-ai bani în contul sportigbet.ro trebuie să ai în vedere că depozitele prin Skrill şi Neteller nu se califică pentru această promoţie.
  • Dacă eşti client nou şi primul pariu pe care îl plasezi la Sportingbet.ro este un pariu pre-meci pe acest meci nu vei mai beneficia de promoţia standard oferită noilor clienţi

Dacă în plus mai plasezi la sportingbet.ro un pariu pe scorul corect al acestui duel vei beneficia de 7 rotiri gratuite la jocul de casino Starburst, indiferent dacă pariul este câştigat sau pierdut. Rotirile gratuite vor fi oferite joi la ora 13:00.

scor-corect.JPG

PariuriX şi Sportingbet îţi oferă o promoţie exclusivă: primul pariu fără riscuri 100% până la 300 RON, în loc de 100% până la 200 RON cum este varianta standard! Pentru a profita de bonus înregistrează-te link-ul următor pentru a te înregistra: https://pariurix.com/links/sportingbet.php.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi