Chelsea şi-a luat portar de 34 de ani. Portughezul Eduardo a venit la prima strigare a lui Conte

Antonio Conte îşi asigură spatele la Chelsea. L-a convins pe Roman Abramovic să investească bani într-un portar de 34 de ani! Portughezul Eduardo Carvalho n-a stat deloc pe gânduri când a aflat de oferta englezilor. Antrenorul lui Dinamo Zagreb, Zlatko Kranjcar a anunţat mutarea surpriză într-o conferinţă de presă. Eduardo va fi prima opţiune la Chelsea pentru postul de portar în cazul unei accidentări a lui Thibaut Courtois. 

E foarte greu să încerci să-i explici unui jucător că ai nevoie de el atunci când primeşte vestea că o mare echipă îl vrea. Eduardo a plecat la mai bine, mult mai bine, şi îi doresc mult succes!,

---a spus Kranjcar

Eduardo era portarul titular al celor de la Dinamo Zagreb şi în acest sezon a apucat să joace în patru partide. De multă vreme spera la un contract într-un campionat puternic, iar acum visul i s-a îndeplinit. Nu mai contează faptul că la Chelsea va fi rezervă. Gruparea de pe "Stamford Bridge" ar putea fi şi ultimul club din carieră. E greu de crezut că peste doi ani, când i se va termina noul contract, va accepta altă provocare. Chelsea este a opta echipă din carieră pentru portarul portughez, după Sporting Braga, Beiramar, Vitoria Setubal, Genoa, Benfica, Istanbul BB şi Dinamo Zagreb. Eduardo este campion europen - a făcut parte din lotul Portugaliei la Euro 2016.

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi