Pariază pe victoria lui Chelsea cu Qarabag la o cotă mărită de 10.00!

Qarabag a reușit performanța de a scăpa neînvinsă din dubla cu Atletico Madrid (0:0 și 1:1), însă a pierdut la scor de tenis primul meci din grupele Ligii Campionilor cu Chelsea (0:6). Acum Qarabag și Chelsea se întâlnesc din nou, cu începere de la ora 21:45, de data aceasta în Azerbaijan. Dacă ești de părere că echipa lui Antonio Conte se va impune din nou, atunci poți paria pe victoria ei la o cotă mărită de 10.00! Mai mult decât atât, dacă pariul este necâștigător, vei primi înapoi dublul mizei! Deci nu ai cum să pierzi. Singura condiție este aceea de a nu avea deja cont la această casă de pariuri online!

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe victoria lui Chelsea!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM IAU PARTE LA ACEASTĂ PROMOȚIE?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu de 40RON pe victoria celor de la Chelsea în deplasarea din Azerbaijan cu Qarabag (miercuri 22 noiembrie 2017, ora 21:45).

 3. În funcție de rezultatul pariului există două scenarii:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor obișnuite de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: ai jucat pariul recomandat pe o miză de 40RON la o cotă normală de 1.30. Dacă pariul iese primești 52RON ca fonduri reale (40 * 1.30) și 348RON ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1,392 RON înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca fonduri extra și ai de rulat 480RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 40RON, dar doar acei 40RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota mărită.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și pariază pe victoria lui Chelsea!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!