Chelsea îi ia fața lui Man United într-o mega-afacere. Și asta nu e totul!

Chelsea s-a hotărât să dea mega-lovituri în această perioadă de transferări. Și asta mai ales după ce șefii echipei au văzut că echipa lui Conte începe să-și revină - campioana Angliei a ajuns la doar două puncte în spatele locului doi ocupat de Manchester United, echipa cea mai urmărită de ghinion în ultima vreme. Iar Roman Abramovic are de gând să-i mai dea o lovitură grea lui Jose Mourinho. 

”The Special One” se grăbește să semneze cu un fundaș stânga, dar se pare că Antonio Conte i-a luat-o înainte. Dorit de Mourinho la United, Alex Sandro (foto: facebook) este mai aproape de un transfer pe ”Stamford Bridge”! The Mirror scrie că Chelsea a demarat negocierile cu Juventus și e dispusă să plătească 57 milioane de euro pentru fundașul brazilian, forit de mai multă vreme de gruparea londoneză.  

Alex Sandro este unul din jucătorii de bază ai lui Max Allegri. El a luat parte la fiecare din meciurile disputate în acest sezon în Champiosn League, iar în campionat a bifat 12 partide. Cu toate astea, brazilianul iși dorește cu nerăbdare o schimbare. Alex Sandro este văzut o variantă excelentă în locul lui Marcos Alonso, jucător care nu l-a convins pe Conte de la sosirea la echipă. 

Dar Roman Abramovic (captură foto: youtube) nu se oprește aici și vrea să pună punct supremației lui Man City. În acest sezon este aproape imposibil ca Chelsea să-și apere titlul, astfel că miliardarul rus își face deja planurile pentru campionatul următor. 

De acest lucru se va ocupa Marina Granovskaia, directorul lui Chelsea. Ea s-a pus de acord cu Antonio Conte asupra planului de urmat după o discuție care a durat mai mult de două ore. Iar această perioadă de transferuri poate constituie un prim început. Din acest punct de vedere, la Chelsea se încearcă aducerea a doi fotbaliști imenși - Arturo Vidal și Alexis Sanchez! (foto: arsenal.com)

În acest moment, Chelsea nu se poate lăuda cu un lot la fel de valoros ca al marilor rivale. Dovadă că, din punct de vedere al rezervelor, campioana Angliei are cea mai slabă bancă de rezerve dintre toate marile puteri din Premier League. Presa engleză vorbeşte de oportunitatea celor două mutări şi de faptul că Chelsea va deveni o ”nucă” extrem de tare din viitorul sezon, chiar și pentru ”mașina de fotbal” pusă la punct de Guardiola. 

Conte îi așteaptă cu brațele deschise la Chelsea pe Arturo Vidal și Alexis Sanchez. "Nu îmi place să vorbesc de jucătorii altor echipe, mai ales că nu eu mă ocup de mutări. Eu doar comunic cu cei din conducere şi le spun ce am nevoie. Vidal şi Sanchez sunt printre cei mai buni din lume pe posturile lor. Normal că orice antrenor i-ar vrea", a spus antrenorul campioanei Angliei la ultima conferință de presă. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!