Chelsea, fața în față cu un transfer de Oscar! Când s-ar putea face

Antonio Conte caută cu disperare jucători pe care să-i aducă la echipă în următoarea perioadă de transferări, din ianuarie. Italianul a pus ochii pe fotbaliști de la PSG, Arsenal sau Dortmund, dar nici prin gând nu i-a trecut că un super-jucător s-a autopropus la Chelsea. Transferat cu surle și trâmbițe în China, la Shanghai SIPG, Oscar vrea înapoi pe ”Stamford Bridge”! Brazilianul s-a supărat rău după ce la sfârșitul lui iunie a fost suspendat 8 partide - a fost pedeapsa pentru că a iscat o bătaie generală la meciul cu Guangzhou Evergrande.

Brazilianul s-a supărat atât de tare pentru suspendarea primită, încât a declarat că poate ar trebui să se întoarcă la Chelsea! Nici salariul de 480.000 euro săptămânal se pare că nu-l mai impresionează - el este în acest moment al doilea cel mai bine plătit jucător din lume (după argentinianul Carlos Tevez, cu circa 38 milioane de euro pe sezon). Bineînțeles, m-aș întoarce tot la Chelsea, dacă și clubul 

”M-aș întoarce și mâine în Europa! Sunt încă tânăr, am 26 de ani! Cine știe, în doi ani poate că o să mă întorc în Premier League. Iar atunci voi fi foarte fericit. Bineînțeles, vreau să joc la Chelsea...dar doar dacă și clubul îmi deschide ușa..”, a declarat Oscar în presa din Brazilia. 

O declarație interesantă, în condițiile în care nu au trecut decât 10 luni de la transferul său în China la clubul care a plătit lui Chelsea 60 milioane de euro pentru mijlocașul ofensiv de 26 de ani. Oscar a semnat cu clubul londonez în vara anului 2012, după o evoluție entuziasmantă la Jocurile Olimpice de la Rio. El nu s-a integrat totuși atât de bine la echipă, în ciuda unor parteneri precum Juan Mata și Eden Hazard, iar Chelsea a fost de acord să renunțe la el. 

O parte din decizie i-a aparținut în decembrie anul trecut și lui Conte, italianul spunând că Oscar nu se ridică la nivelul planurilor lui. Înainte să plece în China, brazilianul a fost legat de o mutare la Inter Milano. Recent, Oscar a declarat că regretă că a acceptat transferul în China și că va încerca să se întoarcă repede într-un campionat din Europa. Tot în ultimul interviu, Oscar a dezvăluit că a respins și alte super-oferte până să plece la Shanghai, iar acestea au venit de la Atletico Madrid, Juventus și AC Milan. 

La Shanghai SIPG, echipă care a încheiat sezonul 2016 pe locul 3 în prima ligă chineză, Oscar este coleg cu doi conaţionali de-ai săi - Hulk şi Elkenson. Formaţia chineză este antrenată în prezent de portughez Andre Villas-Boas, care în Premier League le-a pregătit pe Chelsea și Tottenham.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!