Chelsea face pressing la Romagnoli. Englezii oferă 35 de milioane de euro pentru jucătorul lui Milan

Chelsea e pe patru în Premier League, şi Antonio Conte nu e mulţumit deloc. Chiar dacă a câştigat, echipa sa a încasat două goluri în două meciuri şi tehnicianul italian caută în continuare soluţii în apărare. Le-a găsit, dar negocierile sunt dure.

Primul pe lista antrenorului lui Chelsea este Alessio Romagnoli, de la Milan, pentru care englezii au făcut deja o ofertă concretă de 35 de milioane de euro, plus bonusuri! Numai că Adriano Galliani vrea mai mulţi bani ca să-l lase să plece pe internaţionalul italian de tineret, venit la Milan anul trecut. Nici noii şefi chinezi ai echipei nu sunt uşor de convins, scrie Gazzetta dello Sport, chiar dacă afacerea este una bună pentru Milan. Anul trecut, Galliani a plătit Romei pentru Romagnoli 25 de milioane de euro. 

A doua variantă pentru postul de fundaş central la Chelsea ar fi Nikola Maksimovic, pentru care Torino solicită 30 de milioane de euro. Pe jucătorul sârb de 24 de ani îl vrea şi Napoli, însă, dar preţul oferit nu i-a convins pe şefii lui Torino - "doar" 24 de milioane de euro.

Pentru Torino, vânzarea jucătorului sârb ar fi o super-afacere. Italienii le-au plătit în 2013 celor de la Steaua Roşie Belgrad 300 de mii de euro în schimbul lui Maksimovic, cel comparat de multe ori în Serbia cu celebrul Nemanja Vidic, fostul jucător al lui Manchester United.

Foto: gazzettaworld.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi