Chelsea face pressing la noul star al lui Hoffenheim, Niklas Sule. "Nu banii sunt importanţi!"

Deşi au fost refuzaţi în această vară, şefii lui Chelsea îi fac din nou marcaj strâns noului puşti minune al fotbalului german, Niklas Sule. 29,3 milioane de euro sunt dispuşi englezii să plătească pentru jucătorul lui Hoffenheim. Sule, care mai are contract cu clubul german până în 2019, a devenit o ţintă pentru Chelsea, care vrea să-l transfere în ianuarie, au dezvăluit în presa din Germania tatăl şi impresarul jucătorului.

Englezii l-au contactat acum pe şeful lui Hoffenheim în speranţa că îl vor convinge să-l lase să plece pe Niklas Sule. Impresarul acestuia, Karlheinz Forster a dezvăluit că, mai nou, şi Liverpool e interesată de Sule, care a jucat în acest an cu naţionala Germaniei în finala contra Braziliei la Olimpiada de la Rio. A fost meciul care i-a convins pe şefii fotbalului din Germania să-l promoveze în naţionala mare, în amicalul cu Finlanda.

Sule a debutat la doar 17 ani în tricoul lui Hoffenheim şi a declarat că nu vrea să plece prea curând. "Sunt fericit aici. Iar banii nu sunt o problemă, nu contează banii", a spus jucătorul lui Hoffenheim. Aceeaşi părere o are şi tatăl său, George Sule.

Eu cred că dacă eşti un jucător mare, ar trebui să pleci la un club mare. Niklas ar putea câştiga mulţi bani, dar nu asta contează cel mai mult. Cariera este cea mai importantă. Pentru că dacă Niklas va juca bine, banii vor veni de la sine,

---a spus tatăl jucătorului

Niklas Sule a devenit o prioritate pentru Chelsea, care vara asta l-a rechemat pe "Stamford Bridge" pe David Luiz. Presa din Anglia scrie că brazilianul nu s-ar fi întors dacă şefii lui Chelsea ar fi reuşit să-i convingă pe Kalidou Koulibaly, de la Napoli, sau pe Alessio Romagnoli, de la Milan. 40 de milioane de euro i-a costat pe englezi repatrierea lui David Luiz.

 

Foto: goal.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi